Серина Уилямс приветства Роджър Федерер в „клуба на пенсионираните“ (СНИМКА)

28

Както съобщихме вчера, световно известният тенисист Роджър Федерер обяви края на състезателната си кариера. Ето защо неговата колежка Серина Уилямс реши да го поздрави

Федерер, съобщавайки за края на състезателната си кариера, заяви следното „“От всички дарове, които тенисът ми е предоставял през годините, най-великият, без съмнение, бяха хората, с които се срещнах в професионалния ми път: приятели, съперници и най-вече феновете, които дават живота си.“

Серина Уилямс приветства Роджър Федерер в „клуба на пенсионираните“ в тениса. Тя сподели и това, че винаги се е възхищавала на швейцарската легенда.

Тенисистът Роджър Федерер обяви края на състезателната си кариера (ВИДЕО)

20-кратният шампион в турнирите от Големия шлем, Роджър Федерер, сподели, че ще се оттегли от спорта след края на Лейвър Къп в Лондон следващата седмица. Сред изпратилите поздравления към тенис иконата за невероятната му кариера е и Серина Уилямс.

„Искам да намеря перфектния начин да кажа това, както винаги си го правил ти с играта – толкова деликатно. Винаги съм ти се възхищавала. Нашите пътища бяха толкова подобни, толкова идентични. Ти вдъхнови милиони и милиони хора, включително мен, и това е нещо, което никога няма да забравим“, написа американката в Инстаграм пост.

Уилямс добавя, че приветства Федерер в „клуба на пенсионираните“. „Аплодирам те и очаквам с нетърпение това, което ще правиш в бъдеще. Добре дошъл в клуба на пенсионираните. И ти благодаря за това, че беше себе си, Роджър Федерер“, пише още тя.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Serena Williams (@serenawilliams)