Мишо Шамара и Гумени Глави разказват дали изпитват срам от старите си текстове (ВИДЕО)

277

Мишо Шамара, неговият син LIL SHA и Гумени Глави гостуваха в шоуто на Николаос Цитиридис по bTV. Шамара и LIL SHA в момента живеят в едно от предградията на Чикаго, разказа рапарът

„Първата песен на „Гумени Глави“ записахме 1993 година във Варна“, разказва Мишо Шамара.

„Гумени Глави“ разказаха и за първия си концерт във Варна, който по техните думи е минал „невероятно“.

Синът на Мишо Шамара – LIL SHA, който е на 19 години, също се включи с коментар. На въпрос дали рапарът трябва да бъде лошо момче, за да бъде рапър, LIL SHA отговори, че не смята, че това има значение. „Който иска да е рапър, може да си бъде рапър“, каза той. Младежът определя себе си като „добро момче“.

„Не искам да има проблеми с полицията обикновено“, каза шеговито той.

Стана ясно и това, че продуцентът на Карди Би е взел два бийта от LIL SHA.

На въпрос как музиката на Гумени Глави се вписва в днешния съвременен рап, Мишо Шамара коментира следното:

„Ние тогава имахме много сексистки текстове, хомофобски ако щеш, текстове с насилие, но просто това беше огледало на обществото. Ние бяхме продукт на обществото тогава. Такъв беше животът, ние направихме това нещо тогава. Сега вече днешните млади изпълнители живеят по съвсем различен начин и те трябва да отразят тази реалност, която те имат. Тя трябва да бъде различна“.

Рапарът сподели, че изпитва известно неудобство от това, което са пели Гумени Глави преди време, но това е все едно да питаш Ал Пачино дали изпитва неудобство от това, че е играл в „Scarface“.

„Това е изкуство. Ти в изкуството можеш да направиш всякаква фантасмагория и всякакъв сюжет. Това е сюжет, който е бил повлиян от времената, в които навремето сме живели“, разказва Шамара.

Повече от интервюто, можете да чуете във видеото: