Джулиана Гани показа коремче: Чака бебе номер две (СНИМКА)

381

Месеци наред Джулиана Гани увърташе дали е бременна отново или не. Истината вече излезе наяве. Красавицата сподели радостната новина в социалните мрежи

Ето какво написа Джулиана Гани в своя профил в Instagram:

„Виждате двама, но скоро ще бъдем четирима! На Кръстовден небето се отваря и искрени желания се сбъдват. Миналата година дните около Кръстовден не бяха леки за мен, а промените в живота ми тепърва предстояха. Въпреки това не губех надежда и си пожелах голямо и щастливо семейство!

След няколко месеца се запознах с Теодор, който ме спечели с изключителната си доброта, доблест в професията си, но най-вече с начина, по който се грижеше за детето ми.

Ще бъдем четирима в началото на следващата година. Бременността ми протича много леко, не съм спирала да пътувам, защото се чувствам отлично. До този момент съм качила 1 кг и 800 грама и изведнъж започнах да ям много пъпеш. Още мислим варианти за имена, защото се отказах да се казва Джулиана, ако е момиче, и Теодор ако е момче. Надявам се да съм отговорила на всичките ви въпроси, ако не – питайте“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani)