Какви продукти от марката Nature’s Way ще намерите в Revita.bg

3896

Природните добавки са едни от най-предпочитаните напоследък. Това е така, защото са безвредни, а постигат и едни от добри резултати при различни здравословни проблеми. На едно от първите места по популярност са продуктите Nature’s Way

Кои са те

Компанията Nature’s way е американска и произвежда над 500 различни природни продукта, които са с доказано качество. Основана е през 1969 г. от Том Мердок, който отчаяно искал да намери начин, за да подобри здравословното състояние на неговата жена. Прибягвайки към традиционните билкови лекарства, здравето на жена му се подобрило и тя живяла още 25 години.

В наши дни Natures way е една от водещите световни марки, произвеждаща натурални добавки и витамини за цялото семейство. В онлайн магазин Ревита можете да откриете почти целия им каталог. Продуктите на марката извършва независимо тестване на TRU-ID за съответствие на посочените компоненти в документацията на витамините, които реално се съдържат.

Ще обърнем внимание на най-популярните добавки. Винаги е добре да се консултирате с лекар, преди да започнете приема.

Мултивитамини за деца Nature’s way

Желираните витамини са сред най-предпочитаните. Те са под формата на различни плодове, което ги прави още по-привлекателни. Препоръчителни са за деца над 2 години. Не съдържат глутен, оцветители и консерванти. Имат приятен вкус и аромат. Могат да се приемат по три пъти на ден. Препоръчват се за деца, които се затрудняват да преглъщат таблетки. Има и варианти на капсули. Желателно е тези мултивитамини да се приемат през есенно-зимния период, като това ще помогне да предпазите децата от болести и да укрепите имунитета им. Освен това те подпомагат здравословния растеж и са полезни за костите, очите, стомаха

Таблетки калций Nature’s way

Той отговаря за множество функции в организма. Недостигът на калций предразполага към сериозни заболявания. Калцият участва във формирането на костната тъкан, зъбите и косата.

Този минерал регулира мускулното съкращаване и притежава противовъзпалително действие. Калцият е необходим на всички ни, но особено важен е за децата, възрастните хора, спортистите, бременните и кърмещи жени.

Имайте предвид, че калцият в цитратна и хелатна форма е най-усвоим от организма, както и този получен от сирене и млечни продукти. Добавката на Nature’s way се получава от морски водорасли с добавени витамин С, D3, К2, магнезий, бор и синергични минерали. Тя се усвоява максимално добре от организма.

За правилното усвояване, калций трябва да се приема вечерно време, след приема на храна.

Ехинацея Nature’s way

Лечебните свойства на ехинацеята са известни отдавна. Когато търсите лекарство за респираторно вирусно заболяване, фармацевтът първо ще ви посъветва да използват екстракт от ехинацея. 

Уникалните вещества, които влизат в състава на ехинацеята, повишават имунитета и защитават организма в периода на заболяването. Ехинацеята има не само противовъзпалителни, но и антивирусни и антимикробни свойства.

Ехинацеята на Nature’s way е направена от естествени съставки, без добавен алкохол. Това позволява да се използва при лечение на деца под 12 години. Курсът на прием в общите случаи е максимум 10 дни, по-дълго от този период не трябва да приемате ехинацея.

Пробиотик Примадофилус Nature’s way

Пробиотиците са биологично активни препарати, предназначени да възстановят чревната микрофлора на тялото след вируси, отравяния и антибиотици.

Това са полезни добавки, които подобряват храносмилането, укрепват имунитета и участват в синтеза на витамини и хормони, от които се нуждае тялото.

Тази формула е съставена от няколко щама лакто- и бифидобактерии за укрепване на микрофлората на дебелото и тънките черва.

Пробиотикът съдържа специален вид lactobacterium L. Reuteri, присъстващ в човешкото мляко и е част от защитата, която майката предава на детето.

Формулата е обогатена с пребиотична подкрепа под формата на NutraFlora scFOS (късоверижни фруктоолигозахариди), които са източник на храна за чревната микрофлора.

Пробиотикът на Nature’s way е под формата на прах и капсули. Капсулите са доста предпочитани, защото употребата им е бърза и лесна. Тези, които са предназначени за деца, имат различни вкусове – портокал, череша и др, които помагат за приятното им приемане. Прахообразните видове са без вкус и мирис, могат да се разреждат с вода или да се смесва с храна. Подходящи са за хора и деца, които са чувствителни към странични вкусове в храната.