Анджелина Джоли ли е инсценирала това да бъде „хваната“ с Брад Пит?

154

Според „PageSix“, позоваващ се на мемоарите на съоснователя и издател на сп. Rolling Stone, холивудската актриса Анджелина Джоли сама е направила така, че да бъде хваната в крачка с Брад Пит, докато той все още бил женен за Дженифър Анистън

Холивудската актриса Анджелина Джоли лично е повикала и инструктирала папараци, които да я „хванат“ на обща снимка с Брад Пит, докато той още бил женен за Дженифър Анистън, твърди „PageSix“, позовавайки се на мемоарите на съоснователя и издател на сп. Rolling Stone Ян Уенър, пише Телеграф.

Според Уенър фотографиите били направени в началото на връзката на Джоли и Пит през 2005 г., когато носителят на Оскар все още беше законен съпруг на колежката си Дженифър Анистън. Въпросните снимки са направени на плаж в Кения.

Папаракът бил предварително информиран за мястото, където ще се намират двете холивудски звезди, както и програмата им по време на престоя им в африканската страна. Ян Уенър е категоричен, че информацията била предадена на фотографа лично от Джоли, която искала да бъде заснета „тайно“ с новия си любим.

Това се случва в момент, в който слуховете за Бранджелина и за евентуалния развод на Пит и Анистън стават все по-чести. „Вече имахме снимка, имахме доказателства. Имахме световна сензация, дебютът на Бранджелина“, пише Уенър в книгата си.

Анджелина Джоли и Брад Пит се срещат за първи път през 2004 г. на снимачната площадка на филма „Мистър и мисис Смит“ и тогава между тях се завързва афера Година по-късно Пит обявява раздялата си с Дженифър Анистън след пет години съвместен живот. След близо 10 години заедно, Джоли и Пит се ожениха през 2014 г., но бракът им се оказа неуспешен и актрисата подаде молба за развод през 2016 г. Оттогава двамата са в люта съдебна битка, като не могат да поделят децата и имуществото си.

По публикацията работи: Пламена Сутева