Адриана Лима роди третото си дете: Разкри какво означава името му (СНИМКА)

426

Съвсем наскоро се роди третото дете на бразилския супермодел и бивш ангел на Victoria’s Secret Адриана Лима. Бебето се появи на бял свят на 29 август. Преди два дни супермоделът разкри пред своите последователи в Instagram какво точно означава името на момиченцето и защо е избрала именно него

Супермоделът Адриана Лима роди третото си дете. Синът на бразилката и годеника ѝ Андре Лемерс ще носи името Циян Лима Лемърс. Бебето се е появило на бял свят на 29 август в Санта Моника, Калифорния.

В профила си в Instagram моделът каза защо е избрала точно това име за момченцето. „Циан е цветът между зелено и синьо във видимия спектър на светлината. Циан е цветът на водите на Бора Бора и Малдивите. Сега циан е любимият ни цвят… цветът на очите на нашето момченце”, написа тя под снимка с очите на сина си.

Бившият ангел на Victoria’s Secret има и две дъщери –Валентина и Сиена, които са от бившия ѝ съпруг – бившият сръбски баскетболист Марко Ярич, с когото се раздели през 2014 година след 5-годишен брак.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Adriana Lima (@adrianalima)