Борисов: За една година нищо. По АМ „Тракия” хората карат само в лявата лента(ВИДЕО)

За една година нищо – капиталовите ремонти стоят в бюджета и нищо, а по АМ „Тракия” хората карат само в лявата лента, обяви той. „Разбраха, че идвам днес и се раздвижиха, а аз 2 години истински очаквах да ми покажат как се строи“, допълни той

Километрични опашки, губене на време, нерви, катастрофи, безхаберие за недовършения Северен обход на Бургас. Разбраха, че идвам днес и се раздвижиха, а аз 2 години истински очаквах да ми покажат как се строи. Дойдоха с обещанието за 4 магистрали, за мостове, а спряха „Хемус”, спряха „Струма”, спряха Обхода на Бургас, спряха околовръстните пътища на Пловдив и Хасково. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който инспектира стратегическия за Бургас Северен обход заедно с водача на листата на ГЕРБ Жечо Станков, кандидати за депутати, кмета на Бургас Димитър Николов и областния лидер на партията Иван Алексиев.

За една година нищо – капиталовите ремонти стоят в бюджета и нищо, а по АМ „Тракия” хората карат само в лявата лента, каза Борисов.

„Северният обход ще стане готов, когато се върнем. Когато фактите говорят, всички мълчат. Причината този път да стои е безхаберието. Те се провалиха във всичко. Ето пример – година и половина минава, а Северният обход е на същия етап. Щяхме да сме го направили преди 8 месеца”, добави той.