Лесно и бързо продаваме стария си смартфон. Какви са стъпките?

3846
Снимка: Phone Exchange

Phone Exchange е първата офлайн борса за употребявани смартфони с гарантиран произход. Благодарение на Phone Exchange всеки може да продаде стария си смартфон на най-добра цена, както и да купи телефон със сертификат.

Снимка: Phone Exchange

С калкулатора на Phone Exchange всеки има възможност да пресметне сам цената на стария си смартфон лесно и бързо на място в обектите. По този начин ще разберете каква сума ще получите за мобилния си телефон.

Магазините ще откриете в град:

✅ Варна, бул. Осми Приморски полк №55

✅ София, бул. Княз Александър Дондуков №42

✅ София, Сердика Център, ниво -1

✅ София, Paradise Center, ниво -1

✅ Пловдив, ул. Райко Даскалов №45

Иновативната услуга представлява аналитичен софтуер, който в реално време пресмята цената на избрания смартфон. Калкулаторът обхваща над 400 модела смартфони от 2014 г. насам. Екипът от консултанти в магазините на Phone Exchange ще окаже съдействие на всеки посетител, който желае да използва калкулатора.

Снимка: Phone Exchange

Ако клиентът получи желаната цена, има възможност да тества сам смартфона си на място в обектите на Phone Exchange. Всеки получава безплатен сертификат. FONNIT е първия по рода си сертификат за качество за мобилни телефони. С устройството за диагностика можете да тествате всеки смартфон за минути. FONNIT тества абсолютно всички налични в модела функционалности в няколко лесни стъпки. Със сертификата всеки може да продаде смартфона си като гарантира качество, доказан произход, реални параметри и работещи функционалности. Така сделката ще е сигурна и без риск от измама.

Снимка: Phone Exchange

Phone Exchange изкупува само смартфони, които притежават един от всички документи за произход-касов бон, фактура, гаранционна карта, онлайн фактура от мобилен оператор, копие на касова бележка или други.

Получавате парите си по банков път до 24 часа.

Заповядайте в магазините на Phone Exchange, за да пресметнете с калкулатора цената на стария си смартфон си или се обадете за повече информация на телефон: 0700 42 080