Наталия Кличко назова причината за развода със съпруга си

798

По думите на Наталия Кличко разводът с Виталий Кличко е бил обмислено решение, взето по взаимно съгласие. Тя подчерта, че отношенията с бившия й са приятелски

Съпругата на кмета на Киев Виталий Кличкo, Наталия, която живее в Германия, коментира развода със съпруга си. За това тя написа в Инстаграм профила си.

„Благодарна съм за всичко, което се случи по време на 25-годишното ни съвместно пътуване. Нашият развод е обмислено решение, взето по взаимно съгласие. Случи се така, че в продължение на много години живот в различни страни житейските ни пътища постепенно се разделиха… Ние отгледахме три невероятни деца и оставаме техни родители завинаги“, се казва в публикацията на Наталия в социалните мрежи.

Тя отбеляза, че отношенията й с бившия й съпруг все още са приятелски и пълни с взаимно уважение.

„Винаги сме се подкрепяли и ще продължим да се подкрепяме при всякакви обстоятелства. Пожелавам на Виталий само най-доброто… Започва нова „глава от живота“, добави Наталия.

Както стана известно наскоро, кметът на Киев Виталий Кличко се развежда със съпругата си Наталия. На въпрос дали сърцето му е свободно, кметът отговори: „То е окупирано от Киев“.

Виталий и Наталия се ожениха на 26 април 1997 г. В семейство Кличко са родени три деца.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Natalia Klitschko (@natalia_klitschko_official)