Спонсорирани

Чанта за рамо в бохо стил

Стилът бохо е перфектната комбинация от романтика, комфорт и индивидуалност. Бохо жената има много определен и специален собствен стил, а нейната визия я характеризира и като човек. Смесицата между творчество, свобода, спокойствие и бохемски стил може да се наблюдава върху цялостната визия или само в някои елементи от нея. Ако се определяте като жена, която се осмелява да смесва цветове, периоди, стилове, материи, аксесоари, определено си заслужава да инвестирате поне в един артикул в стил бохо. Чантата за рамо в бохо стил е идеалният начин да придадете цвят и оригиналност и на най-семплия тоалет, без да се налага да сменяте изцяло своя гардероб.

Какво точно представлява бохо стилът и как изглежда една чанта в стил бохо?

Бохо е абревиатура от английския израз Bohemian Homeless „бохемски бездомници“, т.е. номади от района на Бохемия, които са от цигански произход. Ето защо стилът „бохо“ или „бохо-шик“ се нарича още „цигански стил“. Бохемските номади се характеризират със стил и ценности, които са много различни от тогавашното буржоазно и патриархално парижко общество. Стилът бохо представлява по-скоро начин на живот, отколкото естетически стил на обличане. Бохемът се отклонява от строгите правила на буржоазното общество и създава свой собствен стил, а не следва строго наложените тенденции. Няма един точно определен бохо стил, но всичко около бохото е свързано със свободата да се изразява индивидуалното и различното. Бохемът  е неконформист и креативен и не е последовател на масовите тенденции, а търси свой собствен критичен и творчески път.

В света на модата стилът бохо присъства все по-често в колекциите на дизайнерите, като аксесоарите са най-честото поле за изява на бохо елементите. Ако не сте готови да направите стъпка към цялостна промяна в стила си, но искате да придадете лек бохемски нюанс към визията си, изберете аксесоари, като чанта за рамо в бохо стил, например, която да разнообрази ежедневните ви тоалети.

Чантата в стил бохо може да е изработена от плат, кожа, слама или други материали, които изглеждат по-скоро небрежно и непритенциозно. Украсени с пайети, камъни, парчета кожа, плат, мъниста-разнообразието е богато, тъй като ограничения практически няма. Бохо чантите за рамо обикновено са меки, а формата им често се определя, от това, което се носи вътре. Те са леки, цветни е се отличават с оригинален дизайн, който ще ви придаде индивидуалност.

Как да изберете идеалната бохо чанта за рамо?

Малки или големи, с дълга или къса дръжка, пъстри или по-дискретни, разнообразието от модели бохо чантчки за рамо е голямо.

Размерът определено е от значение, защото той определя и функционалността на чантата. Изберете просторна чанта за рамо, ако искате тя да побира повече лични вещи или големи неща като учебници например.

По отношение на цветовете, бохо чантите са цветни, но не е задължително да са натрапващи се. Ако търсите по-дискретни модели, изберете бохо чанта за рамо, като моделите на Jenny Fairy, изработени от мек синтетичен материал, който наподобява мека слама. Този модел е наличен в онлайн магазина на ССС в бежово, сиво и черно и е идеален за небрежни летни визии.

Малките кожени чанти за рамо в бохо стил на Gino Rossi, налични в магазините на ССС в цялата страна, както и онлайн, са идеални за ежедневието, а освен това може да се комбинират и с елегантни офис визии, тъй като са дискретни и това ги прави универсални и практични.

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Редакция Нова Вест

Скорошни постове

  • България

Какво да купите за подарък за Деня на Майката?

Празнуването на Деня на Майката може да се проведе по много различни начини, но е…

преди 4 седмици
  • Спонсорирани

Мъжките суичъри в дамските тоалети – вижте защо са толкова популярни

Суитшъртите са толкова удобни и универсални дрехи, че може би ще искате да имате няколко…

преди 1 месец
  • Спонсорирани

Пазарувай от вкъщи бързо и удобно

Развитието на дигиталния свят бележи промени в редица аспекти от живота на хората и предоставя…

преди 2 месеца
  • Спонсорирани

Маркучи за въздух: Какво трябва да знаем и как да изберем?

Маркучите за въздух са важен компонент, който има множество индустриални и домашни приложения. Те са…

преди 3 месеца
  • Спонсорирани

Обувки за детската градина: Осигурете комфорт и безопасност за вашето дете

Като родители ние винаги искаме най-доброто за нашите деца, особено когато става въпрос за тяхното…

преди 9 месеца
  • Спонсорирани

Защо да наемем компактна кола за краткосрочно пътуване

Наемането на автомобил за кратко пътуване предлага редица ползи, особено когато разполагаме с ограничено време,…

преди 10 месеца