За момента ДБ се регистрираха самостоятелно за изборите: Очакват ясен отговор от ПП за общо явяване (ВИДЕО)

45

Надежда Йорданова обясни, че това, че за момента от „Демократична България“ са заявили отделна регистрация, означава, че чакат ясен отговор от „Продължаваме промяната“. Тя потвърди, че от ДБ ясно са заявили, че искат общо явяване с ПП

„Демократична България днес заяви своето желание за участието в изборите на 2 октомври, като внесохме 8088 подписа от наши съмишленици, които поддържат нашето явяване на изборите. Ние събирахме подписите на открито сред хората. Много ясно чухме техните желания, а именно да довършим започнатото и да осигурим едно стабилно управление на страната.

Нашето желание за общо явяване на изборите заедно с „Продължаваме Промяната” е ясно заявено. На ход са колегите от „Продължаваме Промяната”. България има нужда от едно голямо обединение, което да представлява протестиращите хора през 2020 година, които ясно заявиха, че не следва България да се управлява от корупционно статукво. Ние дължим това на гражданите. Това, че за момента ние заявяваме отделна регистрация, означава, че очакваме ясен отговор от „Продължаваме промяната“. Това заяви бившият правосъден министър Надежда Йорданова при регистрацията на „Демократична България“ в ЦИК.