Докато Марая Кери си почива в Италия, крадци нахлуха в дома й

68

В дома на изпълнителката на хита „All I Want for Christamas is you“ беше влизано с взлом, докато нея самата я нямаше. Тя е била на почивка в Италия и Хемптън и дори не е подозирала какво се случва в собствения й дом. Към този момент не е ясно какво точно е взето и на каква стойност

Миналия месец, докато Марая Кери е била на почивка в Италия и Хемптън, в дома ѝ с девет спални в Атланта е била извършена кражба с взлом. Заподозреният остава на свобода, съобщава dailymail.

53-годишната певица е била на екскурзия на 27 юли, когато е извършена кражбата. Не е ясно какво е било откраднато от дома, който е на стойност 5,6 млн. долара.

Полицията в Атланта заяви, че „това все още е отворено разследване“ и „информацията може да е ограничена“.

Кери е закупила дома с 9 спални и 13 бани чрез тръст през ноември 2021 г. Имението разполага с детска площадка, басейн и тенис корт.

Певицата, носителка на „Грами“, беше активна в Инстаграм миналия месец, документирайки ваканцията си с 11-годишните си близнаци Монро и Марокан и настоящия си приятел, 39-годишния Брайън Танака.

Семейството беше видяно да се забавлява на обиколки с яхта на красиви места по света. Към снимката, която публикува на 16 юли, тя написа: „Снимам се, преди влажността да развали косата ми тук, в Капри“.

На 25 юли тя се включи в социалната мрежа с публикация от хамптънското селце Уотър Мил, като подкрепи компанията за недвижими имоти Nestseekers за помощта ѝ при наемането на жилището.

Тя написа под публикацията: „На изток за седмица, поглъщам всичко“. Певицата е похарчила над шестцифрена сума за двуседмичния престой в разкошния имот.

 

По публикацията работи: Силвана Димитрова