Агресия посред бял ден в парк в Пещера (ВИДЕО)

121

Очевидец твърди, че потърпевшата е жена и е била удряна неколкократно от мъжа си. По случая няма образувано досъдебно производство

Мъжът твърди, че е станал свидетел на домашно насилие. Сцената на агресия се е разиграла в централния парк в Пещера. Пред погледите на няколко души мъж набил жена си, а полицейският патрул, повикан на място, не направил нищо, предават от NOVA.

„В неделя привечер бях на езерото, когато се чуха викове и женски писъци. Мъжът крещеше, че ще я убие. Видях, че я удари и жената падна на земята. По това време в парка е имало и деца, които играха наоколо. Всички бяха стъписани. Аз звъннах на 112. Полицаите дойдоха бързо, но не пожелаха да разберат какво се е случило. Дадох си личната карта, защото исках да дам показания, но те бяха сигурни, че всичко ще приключи бързо и без да се вземе отношение по въпроса. Подал съм сигнал до „Вътрешна сигурност“ на МВР и до Прокуратурата“, каза очевидецът Стоян Мадин.

От полицията заявиха, че и мъжът, и жената са стари техни познайници. Когато органите на реда пристигнали на място установили, че двамата са били в нетрезво състояние и разхвърлени наоколо празни бутилки от алкохол. Вчера те са били извикани в районното.

 

По публикацията работи: Силвана Димитрова