Есил Дюран скочи заради липсата на спасители на наш плаж: Това е толкова скандално, каза тя (ВИДЕО)

330

Така певицата Есил Дюран коментира липсата на спасители на плаж „Камчия“, на който плажувала от 20 години. Тя недоумява как е възможно на плажа да няма спасители. По нейни думи това е много опасно, като дори го нарече нещо като „предумишлено убийство“

Един от най-оживените и популярни плажове на Северното Черноморие – този на Камчия, е без спасители.

Преди дни, мъж е бил спасен от удавяне, благодарение на плажуващите, които са успели да го извадят от водата.

Сигналът за липсващите спасители е подаден от певицата Есил Дюран.

„Аз плажувам тук от 20 години. Преди 10 дни дойдох да видя каква положението тук. Разликата от миналата година беше огромно – няма шезлонги, няма чадъри. И разбрах и най-лошото – че няма и спасители”, разказа тя в ефира на Нова телевизия.

„А през тези 20 години моето семейство е ставало свидетел на не една или две драми. Това толкова силно ми се е запечатало, какво преживяват хората и какво се случва дори със спасители. И веднага си представих какво може да се случи, при положение, че те сега не просто отсъстват, а може би и не са назначени най-вероятно. Няма предвидени спасители тази година. Това е толкова скандално. Даже може да се опише като някакво предумишлено убийство. Всеки един момент може да се случи нещо много страшно. Всички са много притеснени“, допълни певицата.

По публикацията работи: Пламена Сутева