Приятелка на една от загиналите в тежката катастрофа: Тя не заслужаваше това

354

Това споделя приятелка на загиналата млада 26-годишна жена Христина. Припомняме, че във фаталната вечер на 5 юли колата на Георги Семерджиев минава на червен светофар, удря таксиметров шофьор и помита двете момичета, които чакат на тротоара

Това беше един човек, който не заслужаваше с нищо тази съдба. Тя не обичаше да пие, нямаше пороци. Това заяви в ефира на bTV Дона Атанасова – приятелка на загиналата в тежката катастрофа в София Христина.

Тя предполага, че Христина се е разхождала, когато е станал фаталния инцидент.

„Това беше човек, с когото можеш да се сближиш страшно бързо. Можеше да разговаряш на абсолютно всякакви теми. Човек, въпреки че беше безкрайно позитивен, никога не спестяваше нищо. Беше много директна. Не допускаше всеки до себе си“, добави приятелката на загиналата студентка.

Христина е учила Българска филология, след което Астрономия. Приятелката й Дона споделя, че Христина е била много ученолюбива.

„Съжалявам, че не прекарвахме повече време заедно. Сигурно танцува с ангелите горе, пеят песни“, така се обърна Дона към загиналата в тежката катастрофа Христина.

По публикацията работи: Пламена Сутева