Рак: Денят е подходящ за общуване с началството

108

Овен
Ако говорим по същество, целият Ви живот е основан на способността Ви да водите преговори. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно споразумение. Днес един от преговорите, които водите, ще стане проблемен. Ако Ви се струва, че жертвате прекалено много, надигнете глас. Напълно вероятно е, втората страна да изрази желание за повторно обсъждане, за да стигнете до положителен резултат, ако се върнете на масата за преговори, имайки в главата потенциално решение.
Телец
Желателно е, да се откажете от лекомислието. Реализацията на плановете и текущите задачи , особено домашните и служебните, може да изискват от Вас допълнително съсредоточаване, организираност и отговорност. Чак до късно вечерта ще се запази вероятността за конфликт с началството, съдружника или брачния партньор. Не бързайте да реагирате емоционално на онова, което става. Започнете с търсене на разумни, законни и безопасни пътища за разрешаване на противоречията. Може да се наложи, отново да доказвате своята професионална компетентност.

Близнаци
Дали има някой, който , както Вас, да умее да изпита удоволствие , независимо дали е сам или в компания? Само че в дадения момент сте настроени да изпускате само положителни флуиди, с коете не можете да не привлечете към себе си изключително много хора. Всичко може да завърши с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от приятел. Не пропускайте този човек: необичаен, дружелюбен и съвършено не приличащ на хората , с които сте свикнали да общувате

Рак
Денят е подходящ за общуване с началството и за обсъждане на текущи задачи. Ще може да изразите своето мнение и да го обосновете, привеждайки разумни факти и доводи. От сутринта могат да възникнат нови идеи , но трябва да се откажете от тяхното развиване през този ден. Времето е подходящо за интелектуална работа, а също за общуване и за литературно творчество. Приятел може да Ви довери някаква тайна.

Лъв

Дева
Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си . Нали така? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че понякога ги скривате даже от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болка в корема си. Какво означава тя? Какво я облекчава или засилва? Не се страхувайте да споделите това с доверено лице. Ако в момента тази роля е вакантна, то е трудно да си представите по-подходящ момент, за да установите с някого подобни отношения. Ако искате да имате успех в професията, проявете повече такт към своите делови партньорите .

Везни
Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени , толкова ще бъде по-добре. Възможно е преодоляване на разногласията с по-възрастни роднини и стари приятели, не одобряващи някои Ваши постъпки в близкото минало. Ако продължавате да държите на обичайния си начин на действие, това няма да Ви помогне по никакъв начин да постигнете успех. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и усложненията.

Скорпион
Очаква Ви относително спокоен ден, свързан не толкова със събития, колкото с предвкусване на събитията. Може да си позволите да си отдъхнете, а може и да наблюдавате много внимателно всичко ставащо, като едновременно с това си правите изводи и градите планове. Всичко зависи от мащабите на Вашите лични цели. Колкото по-големи са те, толкова по-бързо трябва да започнете да действате, а не да губите времето си. В момента роднините Ви се нуждаят от подкрепа много повече от друг път. Постарайте се, да избягвате разправиите. Ако днес сте несдържани, раздразнителни и неразговорчиви, след това ще съжалявате, че не сте овладели емоциите си.

Стрелец
Съсредоточеност – това е ключът към Вашите успехи днес. Затова ако искате да спечелите, не сваляйте очи от „топката”! Целта Ви е пред очите – това е изключително ваша цели, та затова не се страхувайте, че някой груг ще Ви грабне инициативата. Постарайте се да избягвате агресивните хора, и по възможност даже и не общувайте с тях – тяхната разсеяна енергия може да накара и Вас да загубите концентрация. Истинските приятели ще Ви дадат необходимото пространство , затова без колебание ги помолете за това.

Козирог
Устройте си общ ден с название „Плодове и зеленчуци”. Заминавайте в магазина и се заемете със събиране на реколтата, Впрочем, същността не е в процеса, а в резултата, когато щеее се храниете един-друг с ягоди, банани ил всякакви вкусотии с ръка, Хем ше се витаминизирате с толкова нежност и загриженост…

Водолей
Не се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например ако мислите че Вие и някакъв човек има шансове да се окажете свъразни с доста особени чувства, няма да се страхувате, рискувайки се да бъдете в неловка ситуация, да му кажете това. Разбира се, не винаги печелите в казиното на живота, но от време на време Ви се пада джакпота.

Риби
Денят ще донесе доста неприятни събития. Вашите грешки и пропуски ще станат известни на всички, и всеобщото обсъждане няма да Ви кара да чакате. Някои Риби ще успеят да се отнесат към ситуацията с хумор, но болшинството преставители на знака сериозно прежияват заради ставащото. Най-лошото е, че губите увереност в себе си, и се отказвате от участие в перспективни проекти. После ще съжалявате, че сте пропуснали своя шанс. По отношение на самочувствието, има още какво да се желае. Не забравяйте за профилактични мероприятия и се погрижете за себе си.