Какво вещаят звездите за всяка една от зодиите

241

Овен

Правете всичко с мисъл за бъдещето

През тази седмица ще ви се наложи да мислите и да действате многопластово и в различни посоки. Днес и утре е добре да се посветите на дома си. Двата дни са подходящи да се погрижите за децата, да се заздравят интимните връзки, да се ходи на гости при роднини. В понеделник пътувайте, а тези, които ще си останат в офиса, да работят важните неща, да не отлагат нищо за следващите два дни. Във вторник ще се разделите с една илюзия, независимо дали е от деловия или от личния ви живот. Сряда посветете на документи и дела. Четвъртък и петък за вас ще са дни на пари.

Телец

Много силна седмица

Днес ще се разкъсвате на две, ще ви се наложат пътувания. Нищо че утре е събота – това ще е много силен ден за всички, които работят в собствен бизнес.В понеделник започнете допълнителна работа, не е нужно да знаят всички, водете делови преговори и разговори, но пазете тайната около тях. Във вторник, ако се налага да търсите или да уреждате големи суми или заеми, не ползвайте посредници. В сряда ще се провалят срещи и уговорки, не съжалявайте. В четвъртък тенденцията е към сигурност и стабилност.

Близнаци

Гледайте и слушайте внимателно

Няма да имате лоши дни през идващата седмица, но с действията си ще привличате лоши мисли, погледи и действия. В понеделник ще ви харесат две предложения и ако имате възможност, приемете и двете. Във вторник и сряда ще давате – на приятели, на деца, на роднини. Ще се раздавате и ще усещате сладост от жестовете си. В сряда правете само добре премислени и проверени покупки. Не хвърляйте пари на сляпо, че скоро ще съжалявате. Петък ще е ден, зареден с бъдеще – каквото обещаете, ще изпълните. Каквито договори се сключат, няма да могат да се развалят.

Рак

Защитавате уменията си

Бъдете по-уверени, ще получите каквото са ви отказвали в миналото. Днес и утре ще получите покани за лични празници на приятели, но дори да изберете да си останете вкъщи, няма да съжалявате. В понеделник е възможно да преминете от едно ниво на друго в работата си. Във вторник и сряда Раците, които имат публични изяви, ще нашумят, за тях ще се заговори, ще се свържат с полезни хора. Четвъртък ще е подходящ за нови финансови начинания. Пресметнете възможностите си добре и по всички посоки. Ще получите съобщение, че някакви усилия са се увенчали с успех.

Лъв

Пръскате пари по неподходящи хора

Мнозина ще си устроят малки празненства. Ако сте на път, особено утре, ще се наложи да търсите пари, за да покриете покупка, която не е планирана. Съдбата ще ви предложи две възможности в понеделник. Ще ви е трудно да изберете и ще се мъчите да задържите и двете. Във вторник ще се наложи да отложите нещо, което ви се е искало да направите. В сряда и четвъртък парите изтичат от ръцете ви. Лесно ще изпадате в заблуди през двата дни и ще давате не на когото трябва. На много Лъвове на заплата ще им се наложи да преживеят неприятна промяна на работното място.

Дева

Печелите нови позиции

Бъдете нащрек в дома си, на всяка крачка ще срещате съпротива или ще ви се налага да правите неща, които не ви харесват или не приемате за редни. В дома ви идват неприятни хора или ви канят на неприятно място. В понеделник има вероятност много от вас да бъдат изместени от дълго подготвяна работа. Ще попадате в неприятни професионални случайности и ще носите чужда отговорност. Не поемайте чужди грижи, вашите са ви достатъчно. Във вторник излизате от задънената улица. Намирате ориентир за бъдещето си и в сряда. В четвъртък може би започвате нова работа.

Везни

Връщат се самочувствието и силата ви

Много често сте склонни да рискувате, но и често сте прекалено предпазливи. Понеделник е ден за подписване на договори, за уговаряне на бъдещи сделки, за срещи с работодатели, колеги и приятели. Ще ви върви и каквото направите, никой няма да успее да провали или да промени. Вторник носи напрежение и риск. Бъдете внимателни на всяка крачка, при всяка дума. Слушайте какво се говори около вас, ще уловите полезна информация. В сряда всичко недовършено или отложено ще се доведе до края. Денят ви ще е натоварен. В четвъртък са възможни бъркотии.

Скорпион

Бъдете решителни

Днес и през уикенда ще се подвизавате на две места, ще ви се провали среща, но ще имате друга и макар и неочаквана, тя ще компенсира пропуснатото. От понеделник навлизате в благоприятен период. Вашите искания ще се чуват, ще отстъпват пред исканията ви. Ако във вторник сключите договор, за дълго ще си осигурите работа и пари. До края на седмицата всичко, което направите, носи белега на трайно и стабилно, затова не е лошо да сте внимателни. В сряда и четвъртък ще се вклините на добро място, личният ви живот ще тръгне по-спокойно, от вас ще зависят хора.

Стрелец

Ще въртите в ръцете си големи пари

През тази седмица ще покажете на какво сте способни. Днес и през уикенда ще срещате противоречия на различни нива. В понеделник не поемайте чужди грижи, не замествайте, не замръквайте на път. До обяд не рискувайте в деловата си дейност, около вас ще се върти голяма сделка. Вторник ви носи печеливша карта, противниците ви са безсилни. Владеете всяка ситуация на работа и в дома си. В сряда ще получите предложение, което за някои ще бъде неочаквано и приятно, но не бързайте с приемането. В четвъртък сте на чужди разноски.

Козирог

Късметът е заложен в делата ви

Днешният ден е преходен, ще преминете от едно състояние в друго, от колебания към смелост. Утре бъдете до любимия човек и дано преходът е към силата на семейството ви. Каквото получите до понеделник, ще му се радвате цял живот. Не се нагърбвайте с всичко. Вероятно е да пътувате, ще тръгнете по лични работи, но ще се завърнете с делови успехи. От вторник тези, които гледат леко на работата си, ще усетят как една врата се затваря за тях. В сряда не рискувайте с пари и чувства, дръжте езика зад зъбите си. В четвъртък работете повече от другите.

Водолей

Проявявате нестандартно мислене

В понеделник станете рано и се заемете с работата си. Пътят ви към парите и любовта е открит. Ще изпреварите конкурентите си. Във вторник ще трябва да изслушвате чужди истории, да изпълнявате чужди заповеди и няма да ви е по сърце, но ще се подчините. В сряда някои срещат точния човек, може би мечтата на живота си, може би спонсора, който ви е нужен. Четвъртък за вас е губещ, особено ако сте в компанията на Скорпион и Лъв. Не делете в този ден собственост, не купувайте имот, не вземайте пари назаем – всичко ще плащате с голяма лихва.

Риби

Изплъзвате се от стоенето на едно място

Днес няма да сте спокойни. Утре ще се наложи да правите голям преход, да тичате от едно място на друго заради неща, които не могат да се отлагат. Много е вероятно в неделя да ви ангажират с подготовка на брачни тържества, с неочаквани договори и събития, за които няма да се чувствате подготвени. В понеделник не бързайте за работа, когато и да отидете, започва благоприятен период за вас. Във вторник и сряда ще имате късмет във всичко. С малко шум ще минават дела, неприятни разговори, поправяне на свои и чужди грешки. В четвъртък ще спечелите повече от очакваното.