Риби: Денят обещава да бъде много успешен и приятен

225

Овен
Днес на Вашия любим човек ще се прииска да си направи някакъв подарък, което е възможно да изисква от Вас някакви разходи във финансов или емоционален план. Постарайте се да не се сkъпите нито на едното, нито на другото, тъй като от проявената щедрост ще зависи щастието на Вашата половинка.

Телец
Днес Вашият любим човек ще Ви задава много и различни интересни въпроси., отговорът на които за Вас съвсем няма да бъде така прост, както би Ви се искало. Само че се постарайте, да удовлетворите неговото любопитство: в крайна сметка ще бъде интересно и на Вас, и на него. Много нови неща ще узнаете!

Близнаци
На приключване с деловите задачи трябва да използвате сутрешните часове. През деня забележимо ще се засили стремежът Ви към свобода, оригиналност, и откриване на нови страници в деловия и любовния живот. Само че търсенето на независимост може да се натъкне на препятствия. Може да Ви попречи необходимостта спешно да свършите нещо. Ще успеете да се справите, ако на време си съставите план за действие, и се откажете от ненужните и излишно опасни експерименти.

Рак
Пращите от здраве и от преизпълващата Ви енергия. Не само сте готови да запретнете ръкави и да се справите с всички пунктове на Вашия план за деня, но също сте решили да разрешите всички световни проблеми. Само че е по-добре да се заемете със собствената си градина, преди да навлезете в чужд участък . Иначе казано, преди да пъхате носа в чужди работи, обезателно почакайте да Ви поканят. Това ще избави и Вас и приятелите Ви от излишни грижи.

Лъв
Защо мислите, че трябва да почакате, докато някой друг подмести нещата от мъртва точка? Започвайте да действате сами, и разширявайте кръга на своето общуване. Влизайте в Интернет, звънете по телефона и правете всичко, от което би излязло нещо ново. Ако човекът на другата страна на телефонния проводник с нещо Ви притеснява, може да преминете на общуване посредством електронната поща. Може би ще стимулирате своята креативност и ще измислите нов начин за привличане вниманието на събеседника си. Събудете чувствата му за гордост и самодоволство.

Дева
Днес трябва да се държите просто и елегантно, без каквато и да било претенциозност и позьорство. Те само биха отблъснали Вашия любим човек, което пък би с е отразило страшно зле на отношенията Ви с него. Само простота, откритост и искреност биха били уместни.

Везни
Днес в отношенията с любимия Ви човек ще се случи нещо непонятно, необяснимо и странно, което никаква логика – нито мъжка, нито женска, няма да може да разбере. Затова ще се наложи да действате като на сляпо и да намерите изход от ситуацията опипом, или по миризмата.

Скорпион
Днес ще бъдете съсредоточени върху своите работни задължения. Благоприятно ще премине общуването с колеги, както и обсъждането на нови постижения. Днес може да предложите своите идеи за частична корекция на работния процес, а също и на плана за деня. Критиката ще се възприема леко. В семейството ще възникнат дълги разговори и обсъждания. Добре би преминало общуването с родителите, а и организирането на семейни мероприятия.

Стрелец
Днес може да решавате стари проблеми (и да ги разрешите), да правите изводи и да завършите отдавна започнати работи. Определено може да се каже, че блестящо отделяте главното от второстепенното, поставяте точни и ясни задачи на подчинените, а и не хабите напразно своето време и сили. Много ползотворен ще бъде за Вас денят, ако се занимавате с международна търговия, или друга външно-икономическа дейност. В личният Ви живот не всичко върви гладко, но всъщност всички проблеми са разрешими. Ще можете не само да намерите верния тон за общуване с близките, но и умело и тактично да дадете напътствия на тези, които са решили да кривнат от „правия” път.

Козирог
През този ден със завист ще наблюдавате любимите хора на своите близки приятели. Ще Ви се прииска да ги сравнявате със своя любим човек. Само че при Вас това не е в полза на последния. Впрочем, не е изключено Вашите приятели също да Ви завиждат – те познават недостатъците на своите любими по-добре от Вас.

Водолей
Като избягвате експериментите и във всичко се придържате към общоприетите правила, постепенно се придвижвате към целта. Не се поддавайте на провокации. Хората, които Ви убеждават, че можете да постигнете всичко с помощта на рисковани авантюри, или искат да Ви излъжат, или не могат да разберат цялата сложност на сегашната ситуация. За щастие имате интуиция, която няма да Ви подведе даже и в най-сложните моменти. Не се опитвайте да казвате на приятели какво трябва да правят, и какво – не. Съветите Ви не само ще останат недоразбрани, а даже хората, към които са адресирани, ще се почувстват обидени. Така че е най-добре, да бъдете внимателни в изказванията си.

Риби
Денят обещава да бъде много успешен и приятен. Интуитивно ще чувствате, какво трябва да направите, та и на другите да не навредите, и своята цел да постигнете. Вие не просто плувате по течението, а следвате собствения си път. А пък факта, че за това не се налага да полагате каквито и да било усилия, се оказва просто приятна изненада. Днешният ден е много подходящ за общуване, и всички срещи на практика ще се окажат много приятни. Няма такъв човек, с който не бихте могли да намерите общ език. Интересното е, че всяко мимолетно запознанство може да прерасне в нещо голямо, стига само да поискате това.

Източник: lamqta.com