Тошко Йорданов: Ние сме противници на всички, включително на ДПС, ГЕРБ и „Възраждане“

634

Такъв коментар направи Тошко Йорданов от ИТН, допълвайки, че именно затова срещу „Има такъв народ“ винаги е имало много нападки. По негово мнение „Продължаваме промяната“ гледат на депутатите като на „труженички от Околовръстното“

„Тук не сме да си правим удоволствие един на друг, откакто сме в този парламент изпълняваме това, което сме казали, независимо какво мислят останалите“, заяви Тошко Йорданов, предаде БНТ.

По думите му Кирил Петков лъже постоянно.

Отговори на премиера, че едва ли при нови избори от „Продължаваме промяната“ в НС ще влязат толкова депутати. Кой ще е този от тях, който ще се махне от листите, за да набутат шестима предатели, заяви Тошко Йорданов по повод отцепилите се от парламентарната група на ИТН.

Срещу нас винаги има много нападки, ние сме противници на всички, включително на ДПС, ГЕРБ и „Възраждане“. Зад гърба на г-н Трифонов има свален един Жан Виденов, Иван Костов, Бойко Борисов, в момента един свален Кирил Петков, но винаги сме отстоявали това, в което сме вярвали.

По думите му от „Продължаваме промяната“ гледат на депутатите като „труженички от Околовръстното“, с намерението си да преговарят с всеки отделен депутат от ИТН, а не с политическото ръководство.

Йорданов критикува и „Демократична България“, които са развявали знамена заедно с Корнелия Нинова пред парламента.

По публикацията работи: Пламена Сутева