„Възраждане“ организира нов протест пред НС: Ще бъде в рамките на 2 дни

263

„Възраждане“ организира протест, който ще се състои във вторник и сряда през Народното събрание. Това обяви лидерът на партията Костадин Костадинов на своята Фейсбук страница

Публикуваме целия текст на позицията на „Възраждане“ относно протеста, без редакторска намеса:

„Когато през 2013 г. започна Майданът в Украйна, огромното мнозинство от украинците подцениха случващото се и после платиха огромна цена. Държавата им беше вкарана в гражданска война и започна да се разпада, като всичко това донесе много мъки и страдания на целия украински народ.

Днес американците, които продуцираха събитията в Киев, подготвят същия сценарий и за България. Миналата седмица те се опитаха да подпалят Майдан и в София, като смятат да продължат и тази седмица. Само че с нас, българите, ще ударят на камък.

Утре и в сряда „Възраждане“ организира протест за премахване на чуждото колониално правителство.

Протестът започва в 17 ч. пред Народното събрание. Призовавам всеки българин, който не иска страната ни да бъде хвърлена в гражданска война и да бъде доунищожена от организираната престъпна група, известна като правителство, да дойде заедно с нас, за да покажем всички заедно, че България е наша, българска, а не на мафиотите, еничарите и националните предатели“.

„Специално за последните, великият български поет Добри Чинтулов е написал какво ги чака, когато българите се надигнат“, допълниха от „Възраждане“, публикувайки следните стихове от поета:

„Дорде е мъничка змията,
елате да се съберем,
с крака да ѝ строшим главата,
свободни да се назовем“