Има подозрения, че задържаният за нападението над футболния треньор е на свобода

352

Припомняме, че от прокуратурата бе съобщено, че 18-годишният заподозрян е задържан за 72 часа. Съпругата на футболния треньор Румен Андонов твърди, че двама души са се обадили и са споделили, че са видели заподозрения вчера да се разхожда на свобода 

Жителите на Перник подозират, че 18-годишният Васил Михайлов, заподозрян за побой над футболния треньор Румен Андонов, отново е на свобода, предаде bTV.

От прокуратурата вчера съобщиха, че 18-годишният Васил Михайлов е задържан за 72 часа.

Двама души се обадиха и казаха, че е видян вечерта на свобода, каза пред bTV съпругата на Андонов Марияна Николова.

По думите й хората продължават да се страхуват и да говорят за всички случаи на насилие.

Окръжният прокурор на Перник Галина Андонова обяви, че информация по случая вече ще дава Софийската градска прокуратура, която е поела разследването. Тя призова перничани да подават сигнали, ако имат такива.

Всички прокурори в Перник си направиха самоотвод, защото задържаният и след това освободен за случая е син на прокурор от града – Бисер Михайлов.

„Да, син е на наш колега, но е пълнолетен и не живеят в едно домакинство. Нямам информация за оказано давление“, коментира Антова.

Според кмета на Перник Станислав Владимиров пък хората са придобили кураж да разказват за случаите на насилие, след като е дадена гласност на един от тях.

По публикацията работи: Пламена Сутева