Дева: Денят ще бъде успешен във всяко отношение

160

Овен
Възможни са трудности в работата. Може да се окаже, че сте разочаровали хората, чието мнение е важно за Вас. Това би било крайно неприятно, тъй като , както и преди, се нуждаете от тяхната подкрепа и одобрение. Старайте се да се държите спокойно и дружелюбно, дори и това да Ви напомня за по-рано допуснати грешки и пропуски. Ако реакцията Ви е бърза, така и няма да успеете да избегнете конфликтите. По-лесно ще Ви е, да се разберете и договорите с по-младите хора, отколкото с по-старите. Малко лекомислено, с мярка егоистично и непосредствено поведение, Ви придава очарование, но пък зарад него, не Ви приемат на сериозно.

Телец
Ако искате добре да прекарате времето си, отрано се погрижете за малките технически въпроси, иначе Вашият отдих ще бъде помрачен от досадни пречки. На резултатите от Вашето творчество (особено техническо и интелектуално) през този ден пряко ще влияе компетентността в отделните практически области. Вашите деца през това време могат да Ви изумят с придирчивост, непослушание и капризи. Който и да проявява претенции към Вас, отначало се опитайте внимателно да се ориентирате в ставащото. Помнете, че за чуждото недоволство навярно има конкретни причини.

Близнаци
Денят се отличава с крайно нестабилния емоционален фон и ту излъчвате оптимизъм, ту изпадате в тъжно настроение, като при това нищо не зависи от външните обстоятелства. Ако разглеждате този ден от гледна точка на ставащите събития, може да го оцените като напълно неутрален, подходящ за завършване на стари работи и сключване на съглашения. Само че Вие доста остро реагирате на всичко ставащо и много страдате от това, че никой не Ви разбира. Заемете се с автотренинг и може да успеете да приемете, че нещата не са толкова лоши.

Рак
Възможни са трудности и вероятността за тях е толкова по-голяма, колкото по-малко ги очаквате. Затова бъдете предпазливи. Днес е нужно съвсем малко време, за да прерасне една съвсем малка неприятност в сериозен проблем. Доверете се на своите съюзници – тяхната помощ съществено ще облекчи живота Ви. Това е не лош ден за подготовка на някаква важна работа или значимо семейно събитие. Ярко се проявяват организаторските способности на Раците. Представителите на знака стават признати лидери във всеки колектив, прекрасно ръководят обкръжаващите, без да стават при това прекалено натрапчиви.

Лъв
Върнете се във водовъртежа на събитията и запретвайте ръкави. Ще трябва енергично да се заемете с работа, за да помогнете на останалите. Трябва да станете командир на играта, достоен за възхищение. Дори и да не сте във възторг от перспективите да отложите своята ;лична работа, ще се наложи да поставите общата цел пред Вашата собствена. В края на краищата всички Ваши жертви ще надделеят над чувството за необходимост, а от това ще придобиете по-голяма увереност в себе си.

Дева
Денят ще бъде успешен във всяко отношение. На Вас ще се падне шанса да внесете нов детайл в общуването с любимия човек. Поднесете му някаква изненада. Звездите твърдят, че времето е изключително подходящо за сюрпризи и ефекта ще бъде неочакван. Не пренебрегвайте симптомите за простуда, тъй като профилактичната дейност ще предотврати евентуално заболяване. В противен случай проблема може да се хронифицира.

Везни
Забравете за всякаква работа и обърнете поглед към личния си живот. В края на краищата началникът или партньорът могат да почакат, а своята съдба може да изпуснете безвъзвратно. Днешният ден ще окаже решаващо влияние на по- нататъшното протичане на Вашия живот. Само да не го пропуснете!

Скорпион
Усещате, че днес жизнените Ви сили са на изчерпване и сте обхванати от дискомфорт. Изводът е, че трябва да намерите време да си починете и да се „реформирате” вътрешно. Прекрасната Ви интуиция ще Ви доведе до правилни решения в професионалната сфера. За препоръчване са самостоятелни занимания, свързани с образованието Ви. Нужно Ви е, да си осигурите поне малко време, в което да сте сами.

Стрелец
През този ден в главата на Вашия любим човек ще се появи някаква много светла и много неочаквана идея, която ще увлече не само Вас, но и него, ако бъде подредено и апетитно изложена. А това значи, че денят обещава да бъде за Вас интересен и изпълнен с положителни емоции.

Козирог
През този ден Вашия любим човек ще Ви се стори много слаб, безпомощен и несамостоятелен. А Вас това не само че няма да Ви умилява, а ще Ви вбесява. Впрочем, постарайте се да кажете за това на Вашата половинка веднага и без заобикалки, а не затваряйте злостта у себе си. Сдържаността не би Ви донесла нищо добро.

Водолей
Денят е напрегнат и щедър на ситуации, свързани с опасност и риск. Не трябва да забравяте за здравия разум, тъй като без него рискувате да попаднете в крайно сложна ситуация. Бъдете внимателни в бизнеса и в личните отношения: днес има твърде много хора, които се опитват да се възползват от Вашата доверчивост и човешка доброта. Някой от колегите ще се опита да Ви прехвърли част от своята работа, а деловите партньори може да поискат преразглеждане на условията за сътрудничество. Може да разчитате на подкрепата и разбирането на любимия човек, но не проверявайте чувствата на своята „половинка” за надеждност – това може да доведе до проблеми.

Риби
Интуитивните спонтанни догадки ще Ви направят услуга през първата половина на денонощието, но към края на деня навярно ще се окажат вече ненужни. Ако имате намерение да започнете нещо ново, пристъпвайте към реализация на своите записи някъде надвечер. Начинанията, свързани с агресия, борба и конкуренцията, ще имат малки шансове за успех. Това е добро време за изгодни сделки с малък и среден мащаб, и за правене на полезни покупки (включително ежедневни дрехи и хранителни продукти), за придобиване на качествени, красиви и трайни вещи в класически стил.

Източник: lamqta.com