Балабанов: Българското общество трябва да бъде спасено от Асен Василев и Кирил Петков. Не са по-различни от Бойко Борисов

158

Тези обвинения отправи към премиера и финансовия министър, депутатът от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов. По негови думи от ПП купуват депутати в публичното пространство чрез натиск. Според Балабанов те тикат държавата към фалит

„Вотът на недоверие е административна процедура, това е законът. Не можем повече и секунда да бъдем част от тази агония, за която вина носи само „Продължаваме промяната“. Не се справят професионално и тикат държавата към фалит, национални предатели са, купуват депутати в публичното пространство чрез натиск и мутренски подходи. По най-бързия начин трябва да си ходят“, заяви депутатът от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов за Bulgaria ON AIR.

Той отново изтъкна, че ИТН ще подкрепи българското общество и то трябва да бъде спокойно за актуализацията на бюджета в частта ѝ за пенсиите и кризисни мерки.

„Благодарение на нас ГЕРБ вече не са на власт и благодарение на нас обществото трябва да бъде спокойно“, настоя Балабанов в ефира на „България сутрин“.

Балабанов продължи с обвинения към „Продължаваме промяната“ и отцепилите се депутати от ИТН:

„Опитват да обработват хора, да им се обаждат. И премиерът, и адвокатът – може би гелът ще го подхлъзне в един момент. Тези хора са вредни и трябва да приключат. Питайте петимата какво мислят, предадоха ни за жълти стотинки. Предателите умират сами. Връзката с мафията е Георги Георгиев. Той беше човекът, който гласува с ГЕРБ за „Капитан Андреево“.

„Във всяко стадо има мърша. Вярваме на хората около нас. Надявам се да продължим като отбор в името на българското общество, което трябва да бъде спасено от Асен Василев и Кирил Петков. Използват властта за собствени цели и не са нищо по-различно от Бойко Борисов“, подчерта Балабанов.

По публикацията работи: Пламена Сутева