Нина не спря да коментира раздялата на Мая и Митко: За разлика от тях ние сме си заедно

blank
Кадър: bTV

След излъчването на предаването „Смени жената“, в което участват пиленцата от Монако Нина и Борислав, заедно с друго семейство Мая и Митко, цялото фейсбук пространство гръмна от коментари относно изкуственото поведение на пиленцата. През това време Нина не спря да коментира раздялата на другото семейство в опит да оправдае тяхното поведение пред камерите

„Скъпи приятели. Току-що попаднах на статия, в която разбирам, че моят „мъж“- Димитър Господинов, при когото попаднах във формата „Смени Жената“-България преди 2 години през 2020г. в гр. София – вече е официално разделен и разведен с неговата законна съпруга – Мая и вече си има нова жена до себе си!!! А колко много се кълняха колко се обичат, че не могат един без друг и, че са перфектното семейство, ами май вече не е така да ви кажа!!!“, това заяви Нина или пиленцето от Монако, предаде Пловдив 24.

За разлика от нас с Борислав, който 2 години по-късно от снимките на предаването сме си отново заедно и най-вече семейство и продължаваме да водим същия луксозен и гъзарски начин на живот тук на Френската Ривиера – Монако, Кан и Сен Тропе. Заедно сме си и ще продължим да бъдем заедно като истинско патриархално семейство, с изградена ценностна система, принципи в живота, цели и мечти и бих искала да кажа, че се обичаме повече от всякога“.

Така пиленцето от Монако – Нина коментира в личния си Инстаграм профил раздялата на Митко и Мая от „Смени жената“.

По публикацията работи: Станислава Гавазова