Съболезнования за загиналия вчера герой Иван

3614

30-годишният Иван Иванов почина вчера (6 юни) на място, в опит да окаже помощ при възникнал инцидент на пътя във Варна. Геройската му постъпка става повод за неговата нелепа смърт. Изразяваме искрен съболезнования на семейството и близките на младия мъж, превърнал се в герой

Мъжът се е впуснал да помага, след като джип попада в аквапланинг заради проливния дъжд, преобръща се по пътното платно и се блъска в мантинелата обратно на посоката на движението.

Два автомобила спират, за да се притекат на помощ на водача.

Докато хората, спрели да помогнат са на платното, лек автомобил, управляван от 35-годишна варненка, при движение с несъобразена скорост спрямо атмосферните условия, губи контрол над автомобила си и се блъска в паркираните в аварийната лента един зад друг две леки коли, спрели за да окажат съдействие на водача от първия автомобил.

Вследствие на удара, автомобилите се изместват, от първоначалното си местоположение и премазват притеклия се на помощ мъж на 30 години. Той е загинал на място, а други трима пострадали са с контузии, без опасност за живота.