Резултати от проучване сочат, че някои храни не са подходящи за първа среща

58

Проучването е направено от сайт за електронна търговия в Обединеното кралство. Според него при първа среща следва да избягваме китайска, японска, португалска, индийска и карибска кухня

Експертите по връзките са съгласни, че тайната на една дълготрайна връзка е откритото и честно общуване. Но проучване от 2021 г., проведено от сайт за електронна търговия в Обединеното кралство показа, че храната, която двойката яде на първата си среща, може да определи дали връзката им ще се окаже повод за развод, пише DarikNews.

Въз основа на това проучване Bright Side показва храните, които трябва да избягвате при първата си среща с потенциален партньор. Това са: китайска, японска, португалска, индийска и карибска кухня. Някои от храните и подправките в тези кухни разстроят храносмилателната система и могат да провалят романтиката.

Според проучването италианската, френската и средиземноморската кухня се оказват най-сигурните за хранене на първа среща.

Разбира се, тъй като това проучване не е проведено от научна институция е по-добре да го приемете с доза хумор. В крайна сметка това, което е по-важно от действителната храна, е как двойката се наслаждава на компанията си на първата среща.

По публикацията работи: Пламена Сутева