Овен: Днес най-накрая получавате възможност да останете насаме със себе си

165

Овен
След всичкото активно общуване в последно време Вие най-накрая получавате възможност да прекарате времето насаме със себе си. Може да Ви се струва, че още Ви се иска да бъдете в света и да продължавате да се наслаждавате на дивия живот, но щом вкусите капчица покой, с радост ще приемете тази възможност. Тази фаза на обръщане вътре в себе си, ще Ви подари разкош от време. Не се стеснявайте да игнорирате целия свят и да прекарате този ден в релаксация и самоанализ.

Телец
Днес много неща в личния Ви живот ще зависят от Вашата сдържаност, умения да се грижите за себе си и търпимост към хората, които Ви обкръжават. И към Вашия любим човек на първо място. Ако такива качества се открият в душата Ви навреме, няма да възникнат никакви проблеми през този ден.

Близнаци
Днес е изключително подходящ ден, за да споделите със своя любим човек своите интереси и пристрастия. Именно днес е най-голяма вероятността, той да ги сподели, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно….

Рак
Вие сте внимателни и предвидливи. Правите всичко, за да бъде щастлив Вашия любим човек. В интерес на истината, не винаги Ви се отговаря с взаимност, а това Ви обижда. Опитайте да проявявате малко по-малко внимание към своята половинка. Тя ще забележи това, ще се замисли защо така става, и има вероятност и да стигне до правилния извод.

Лъв
За предпочитане е през този ден да останете насаме със своя любим човек и да поговорите от сърце. Това съвсем не значи, че са се натрупали някакви проблеми, които спешно трябва да се разрешат . Ако все-пак решите да си отговорите на въпроса как стоят нещата, все-пак ще стигнете до някакъв резултат

Дева
Днешното утро ще бъде изпълнено с кипяща енергия, макар че съвсем не всички събития ще е задължително да се развиват стремително. Дръжте се здраво, докато това състояние не започне да отслабва, а това ще стане някъде преди обяд. Всичкото оставащо време ще напомня затишие след буря, а и ще имате достатъчно време спокойно да помислите, да вземете важни решения и да направите всичко, което е необходимо. Ще усетите прилив на свежест, защото с утринните емоции ще си отиде всичко излишно и ненужно.

Везни
Не е задължително постоянно да полагате усилия, за да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова ако искате да задълбочите личните си отношения или да разширите деловите, не е задължително ежесекундно да работите, без нито са миг да не скръствате ръце. Днес е много важно да установите равновесие между необходимостта и по-нататък да полагате усилия , и необходимостта да почивате. Не е нужно да работите и в обедната почивка, защото няма нищо, което да не бъде отложено поне за известно време.

Скорпион
Нещата не вървят много добре, но това съвсем не значи, че трябва да се отказвате. Този ден е много подходящ, за да се замислите за бъдещето. „Посещават” Ви интересни идеи, които за сега е трудно да реализирате. Но след това, когато ситуацията се измени, навярно ще се върнете към замислите и плановете на този ден. Известия от далечни роднини и отдавнашни приятели ще Ви радват. Не във всички моменти ще успявате да се споразумеете с любимия човек, интересите и желанията на когото не винаги ще съвпадат с Вашите, но конфликти и разправии все пак ще успеете да избегнете.

Стрелец
Вашият любим човек днес няма да има желание да Ви пуска дори и за минута да се отделяте от него. Затова раздялата Ви може да се забави толкова, че плавно да премине в среднощна седянка, а след това и в обща закуска. Какво пък – постарайте се да извлечете от ситуацията максималното полезно и приятно.

Козирог
Вашият любим човек днес ще поеме пълна отговорност за всяко Ваше действие или крачка. Съвсем ясно е, че може да направите така, че той да съжалява за това, ако се наложи да се срамува за някоя Ваша постъпка, но звездите съвсем не Ви препоръчват, да се държите по такъв начин. Нали пак ще се виждате?…

Водолей
Много внимателно трябва да се отнасяте днес към общото имущество с Вашия любим човек. Даже е желателно да правите това дори и по-внимателно от него. Всяка небрежност ще стане повод за упреци от негова страна, а това значи, и за възможни караници, които сега съвсем не са Ви нужни.

Риби
През този ден на Вашия любим човек ще се прииска някаква определеност в отношенията ви, и той ще се опитва всячески да постигне това свое желание. Така че ако нищо конкретно не можете да му кажете, ще се наложи в движение да измисляте нещо убедително, за да успеете да получите отсрочка.

Източник: lamqta.com