Телец: Днес обърнете внимание на свое хоби

146

Овен
Върнете се във водовъртежа на събитията и запретвайте ръкави. Ще трябва енергично да се заемете с работа, за да помогнете на останалите. Трябва да станете командир на играта, достоен за възхищение. Дори и да не сте във възторг от перспективите да отложите своята ;лична работа, ще се наложи да поставите общата цел пред Вашата собствена. В края на краищата всички Ваши жертви ще надделеят над чувството за необходимост, а от това ще придобиете по-голяма увереност в себе си.

Телец
Нима в живота Ви няма друго освен любов, мечти за любовта и планове, свързани с любовта? Не сте ли зациклили прекалено на този аспект в живота? Звездите Ви съветват през този ден да обърнете внимание на нещо друго: приятелство, хоби, професия… Това повече ще Ви хареса. На това любовта с нищо няма да попречи

Близнаци
Състоянието Ви през този ден ще бъде необичайно и може да ви се направи определение като вяли и безинициативни. Остава само да се надявате, че Вашия любим човек ще се заеме с всички Ваши общи неща с удвоена енергия, а и че ще се реши да се заеме с разрешаването и на някои Ваши проблеми. В противен случай те така и ще си останат дълго време нерешени.

Рак
Объркали сте някого с някой друг, или просто сега виждате познат човек в нова светлина. Поиграйте си на детектив и се потопете в миналото. В света на неотдавнашното поведение на обкръжаващите Ви хора, не можете повече да си затваряте очите за някои постъпки. Възможно е това да е просто част от една цяла картина! Сега, когато в ръцете Ви са всички доказателства, трябва да решите какво да правите след това. Доверете се на своята интуиция.

Лъв
Никой не се кани да Ви изостави и няма за какво да си мислите глупости. Вашата подозрителност може и да има отделни определени основания, но само в частта, където анализирате собственото си несъвършенство…

Дева
След днешния ден се набелязват положителни парични постъпления. Всичко е много хубаво, но за сега е само перспектива, а не реални постъпления. Освен това от рано сутринта ще се почувствате избрана, но постоянното пребиваване в центъра на внимание може да Ви изтощи, дори това внимание да е приятелско. Постарайте се, да преценявате своите възможности. Днес е за предпочитане да не взимате сериозни решения. Придържайте се към своите убеждения.

Везни
Изключително подходящ ден, за да покорите няколко сърца. На практика днес това няма да представлява за Вас никаква трудност. Една усмивка, един игрив поглед и този, който се е загледал у Вас е Ваш! Но какво ще правите след това с него, ще се наложи да решите сами.

Скорпион
Този ден за Скорпионите ще е не само тежък, но и опасен: действайки разгорещено, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да доведе до тежки заболявания и затова се постарайте да запазите спокойствие и да избегнете стресовите ситуации. От занимания с екстремални видове спорт и участие в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливост: напълно е възможно в обкръжението Ви да се намерят хора, готови да се възползват от Вашата безкористност и готовност за помощ. А и Вашите съвети едва ли биха били разбрани правилно.

Стрелец
Нищо от онова, което сте видели през последно време, не трябва да Ви разстройва. По пътя, по който сега вървите, има няколко обрата, за които трябва да бъдете готови. Ситуацията е много по-добра, отколкото Ви се струва, та затова – от къде са тези мрачни мисли? Избавете се от тях с голяма доза здравословен хумор и ще можете отново да се окажете на верния път с много по-позитивно настроение. Много по-близо сте от целта, отколкото си мислите. Дерзайте!

Козирог
Вашият любим човек вероятно има мило пристрастие, с нищо не обвързващо хоби или трогателна привързаност към нещо. Например той колекционира розови слончета, или не може само да мине покрай магазин за шоколадови изделия. Подарете му днес нова фигурка за неговата колекция или го зарадвайте с нещо сладичко! Да направите човека щастлив, съвсем не е сложно….

Водолей
Не е нужно бързане нито в решенията, нито в постъпките. Този ден изисква дисциплина, а не суетене. Може да се занимавате с пресмятане, планиране, съставяне на отчети и други дейности, изискващи точност и повишено внимание. По-зле ще сте със задачите, изискващи творчески подход. Едва ли ще се появят идеи, достойни за Вашето внимание. В личния Ви живот предстоят промени, които ще са толкова неочаквани, че даже няма и да можете да предположите, какви ще са техните последствия. Не се вълнувайте, тъй като всички изброени събития ще са Ви от полза в бъдеще.

Риби
Днес може да се случи така, че сегашният Ви любим да се запознае с предишния. При това е вероятно, никой от тях да не е на ясно каква роля е изиграл другия във Вашия живот. В зависимост от това, до колко лесно биха намерили общ език, Вие може да им кажете, или да си замълчите.

Източник: lamqta.com