Стрелец: Очаква Ви много доходоносен ден

212

Овен
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна роля във Вашия живот. Много от представителите на знака днес ще се сблъскат с романтични увлечения, а някои ще се влюбят съвсем сериозно, и то от пръв поглед. Наистина, днес интуицията Ви е мълчалива и даже ще се скъпи да Ви подскаже макар и съвсем малко, така че рискът да започнете неподходящи отношения е доста голям. Денят е не лош за пътуване, но е най-добре да не го правите без придружител. Даже и най-мълчаливия, затворен и недружелюбен спътник е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо – съществува риск да направите необмислени и ненужни покупки.

Телец
Денят е подходящ за съвместна работа, обединяване на усилията и уреждане на личните и деловите отношения. Доста лесно ще намирате общ език с обкръжаващите, а и за много неща ще се сещате много по-рано, преди да бъдат огласени. Много по-трудно ще бъде да се оправите със собствените си желания и цели, като ще Ви е нужно време, за да разберете кое какво е. Денят е хубав и за малки домашни работи и необременяващи занимания. Именно такава дейност ще Ви помогне да възстановите душевните си сили, а точно това в скоро време ще Ви бъде нужно.

Близнаци
Днес на Вашия любим човек ще му се иска, да прекарате заедно цялата вечер, което до някъде ще противоречи на Вашите планове. Ще се наложи някак да обедините личния си живот с онова, което сте замислили за края на днешния ден, или пък да направите някакъв друг компромис.

Рак
На прага Ви стои драма и настойчиво чука, искайки да я пуснете. За щастие, отдавна сте разбрали, че не сте длъжни да отваряте вратата, ако не желаете да направите това. Ако всичко това започва да напомня традиция, замислете се, как да станете недостъпни за участие в подобни сцени. Помнете: Вие сте мобилни и можете да се придвижвате. Не позволявайте чуждите конфликти да Ви парализират, или да ограничават свободното Ви придвижване. Дайте си възможност да изследвате нови територии.

Лъв
След като в последно време сте се трудили много усърдно и сте решавали проблемите на другите, сега Ви се иска да понамалите темпото и да си отдъхнете, както трябва. Репутацията Ви на човек, който винаги знае какво прави, е широко известна, та затова никога няма да чувствате липса на добра компания. Единственото притеснение, което ще имате е, чие примамливо предложение да приемете и чия компания да предпочетете, но това не е беда, за която може да Ви се съчувства.

Дева
Днес времето се явява за Вас ключов фактор , и може да попречи на Вашето подробно старателно правене на планове. То може да прояви необикновена еластичност , като понякога се разтяга и практически спира, а после да се свива и мигновено прелита пред погледа Ви. Следователно ще се наложи да разчитате на собствената си гъвкавост, също както и на собственото си търпение, без да губите самообладание. Постарайте се да възприемете това като метафизическо препятствие, и в резултат общата непредсказуемост само сериозно ще Ви забави.

Везни
Днес ще Ви очакват радостни открития и приятни попадения в личния живот. Не сте и могли да си помислите, че всичко може да се окаже така просто. Какво пък: хванете късмета си с две ръце и го дръжте здраво, че току-виж се премислил, изплъзнал се и се скрил в неизвестно направление.

Скорпион
Не форсирайте днес събитията в личния си живот, дори това прекалено много да Ви се иска. Постарайте се за никъде да не бързате, спокойно да плувате по течението и да се наслаждавате на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият любим човек .

Стрелец
Много доходоносен ден – Стрелците ще имат възможност бързо и без особени усилия да напълнят портмонето си. Възможни са интересни делови предложения, на които ще трябва да се отговори до края на седмицата. Използвайте оставащите дни за събиране на информация, и не отлагайте решението за последния момент. Вероятно е неприятно произшествие , което ще се отрази негативно на отношенията Ви с членовете на семейството. Не е изключена и сериозна разправия с любимия човек. Конфликтът няма да бъде дълъг, но като цяло ще бъде провален.

Козирог
Днес звездите Ви препоръчват, да се замете със своя външен вид. Наистина, Вашата половинка най-вече обича душата Ви, но съвсем не са и безразлични като прическата, така и облеклото Ви, дори и никога да не е ставало дума за това. Направете и подарък – бъдете днес особено обаятелни и привлекателни!

Водолей
След дълъг период на неопределеност някои неща започват да приемат окончателна форма. Преди да отпразнувате това, ще се наложи още малко да почакате, защото нищо не е още известна със сигурност. Не позволявайте на несигурни характер на ситуацията, да Ви насочи към прекомерен анализ. Трябва да чувствате под краката си твърда почва. Всички звена на веригата ще заработят като едно цяло, и съзидателната сила ще Ви помогне да преминете останалия път. Само не си правете прибързани изводи.

Риби
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да се помири със своята роля във Вашия живот и затова неминуемо ще се стреми да я измени по някакъв начин. Звездите препоръчват да играете заедно с него или му помогнете да реализира своето желание, защото в противен случай последствията могат да станат наистина заплашителни.

Източник: lamqta.com