Трима мъже нанесоха побой на пастир

277

Задържани са извършителите на побоя, които са криминално проявени. Мъжът е бил нападнат от тях докато е пасял животни, с което са му нанесени сериозни наранявания

За по-малко от 24 часа криминалисти на РУ-Твърдица и РУ-Нова Загора са разкрили тежко криминално престъпление. Задържани са трима мъже, нанесли побай на пастир в землището на село Червенаково в община Твърдица, съобщиха от полицията.

Полицейските служители започват робата по случая в късния следобед на 9 май, след получен сигнал за пострадал 37-годишен мъж от новозагорското село Баня. Мъжът е бил нападнат докато е пасял животни в местността „ Кирякова чешма”.

Нанесен му е побой, при който е получил сериозни наранявания. Настанен е за лечение в болнично заведение в град Сливен с опасност за живота. След проведени незабавни издирвателни и процесуално-следствени действия за извършеното престъпление са задържани трима мъже на 47, 31 и 22 години.

Двама от тях са от град Нова Загора, 47-годишният мъж е от град Стара Загора. Тримата са криминално проявени. Задържани са с полицейска мярка за 24 часа. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.