Илън Мъск: Ако умра при мистериозни обстоятелства, беше ми приятно

374

Мъск предизвика бурни реакции в придобитата наскоро от него социална мрежа. Майката на милиардера отговори на публикацията му в Twitter с думите: „Това не е смешно“, а той и отвърна „Съжалявам! Ще направя всичко възможно, за да остана жив”

Илън Мъск предизвика буря в социалните мрежи, като предположи, че може да умре „при мистериозни обстоятелства”. Макар че някои потребители на Twitter побързаха да заключат, че той може да се страхува от семейство Клинтън, изглежда, че главният изпълнителен директор е имал предвид потенциална заплаха от Русия, пише Нова телевизия, позовавайки се на Fox News.

 „Ако умра при мистериозни обстоятелства, беше ми приятно”, написа Мъск в Twitter – социалната мрежа, която самият той придоби наскоро.

Майката на Мъск реагира на поста с думите: „Това не е смешно”, а той ѝ отговори: „Съжалявам! Ще направя всичко възможно, за да остана жив”.

Много коментатори предполагат, че Мъск може да се страхува от бившия президент Бил Клинтън и съпругата му, ексдържавния секретар Хилари Клинтън, като се позовават на конспиративната теория, че Клинтън са замесени в самоубийството на Джефри Епщайн.

Малко преди да напише загадъчния си туит, главният изпълнителен директор на Tesla цитира съобщение от Дмитрий Рогозин, бивш заместник министър-председател на Русия. Той изпрати изявление до руските медии, в което осъжда сателитната компания Starlink на Мъск за това, че е дала възможност на „нацисткия батальон Азов” да има достъп до интернет.

По публикацията работи: Пламена Сутева