Блага ot „Ергенът“: Защо никога не се получава? Искам да умра!(СНИМКИ)

341

След последната церемония на розата Блага остана без заветното цвете и си тръгна oт „Ергенът“, но не и преди да изпадне за пореден път в истеричен пристъп, причинен от чувство ѝ за малоценност. Блага призна на Виктор, че е влюбена в него, а той не само, че не отвърна на чувствата ѝ, но я и изгони

Момичетата бяха поканени на групова среща от Виктор, като единствената нежелана там се оказа Блага. Още докато четеше поканата, която по някаква странна и иронична участ се озова в нейните ръце, момичето със слабите нерви избухна в неудържим плач, докато изброяваше имената на останалите и безутешно търсеше своето сред тях.

„Виктор разби сърцето ми“, хлипаше тя. „Писна ми да давам всичко от себе си, да се раздавам като за последно и все да съм недооценена“, ревеше с глас тя.

Останалите участнички скочиха да я успокояват, но без резултатно.

„Няма по-тъжен момент за мен. Имам нужда от силна прегръдка и някой да ми каже, че всичко ще е наред. Този някой е на среща с други 6 жени, така че просто трябва да съм силна като всеки път.“, нареждаше Блага.

Докато емоционалната Благовеста ронеше сълзи край басейна съвсем сама, Виктор се появи и лабилната плеймейтка писна още по-силно, предаде Факти.бг.

„Аз си мислех, че ще се зарадваш, а ти ревеш“, закачи се с нея той.

„Сега е от щастие“, продължи с емоционалния изблик тя и все пак излезе на романтична среща с Виктор, която завърши с посещение на ресторанта, в който останалите дами се вихриха в кухнята, за да сготвят за среща с Ергена, на която за тяхно нещастие отиде самата Блага. Дамите, които бяха на груповата среща, бяха повече от ядосани и разочаровани и не приеха добре решението на Ергена.

По време на последната Церемония на розите и за най-голяма изненада напусна точно Бонбонова, за която ударът беше двоен. Тя не само бе единствената на индивидуална среща с Виктор, но и по време на вечерята Блага му призна, че е влюбена в него. За нейно съжаление той обаче и отвърна без да се бави, че не може да сподели чувствата ѝ.

Както можеше да се очаква, тя прие изключително емоционално своето напускане и каза силни думи:

„Защо Господ не ме обича? Защо никога не се получава? Искам да умра!“, промълви през сълзи тя.

По повод изгонването на Благовеста се изказа Виктория Капитонова: „Според мен Виктор постъпи много мъжки, защото вместо да бави Благовеста, направо ѝ каза, че няма как да отговори на чувствата й“.

По публикацията работи: Станислава Гавазова