Александра от „Ергенът“: Излъчват много малка част от случилото се (ВИДЕО)

409

Александра Гърдева видимо е една от фаворитките на Виктор Стоянов в риалитито „Ергенът“. Тя обаче е и най-одумваната и недолюбваната сред другите участнички

Наскоро Александра сподели в свое видео за обидите, които е трябвало да слуша по време на снимките на шоуто, като набляга на това, че голяма част от тях не са излъчвани в ефир. По нейни думи излъченото досега е много малка част от това, което тя е преживяла там.

Тя добави още, че често се е случвало да чупят нейни вещи, като кремове и парфюми. „Аз знам кой е, но няма да го кажа“, подмята Алекс.

„Повярвайте ми, много голяма част от това, което аз съм преживяла като тормоз, наистина не го дават по телевизията. И не знам от къде тези момичета вадят тази наглост да смятат, че по някакъв начин са прави“, допълни психоложката.

„Аз на мястото на тези девойки, щях да се погледна отстрани и първо щях да отида да се извиня на майка си. След това щях да кажа какво ме е накарало да постъпвам така“, заяви тя във видеото.

Александра коментира и поведението на Марта Желязкова – друга участничка в риалитито.

„Марта няма реална преценка. По никакъв начин не искам да я обидя, защото Марта е от жените, които аз смятам, че е достойна, че е красива, че не е злобна“. Според Алекс последното е нещо, с което другите момичета не могат да се похвалят.