Двойка се омъжва в самолет, след като пропусна полетна връзка до Вегас

136

Една двойка се ожениха на полет на Southwest Airlines на 37 000 фута в неделя вечерта, с осветление с бутони за повикване и тоалетна хартия, нанизани като импровизиран олтар, предава independent.co.uk.

Съобщава се, че Джеръми Салда и годеницата му Пам са пропуснали връзката си с Вегас, където са се надявали да се оженят, след закъснение на полета, което е накарало решението да внимават срещу насрещния вятър и да се качат на борда.
Спонтанната сватба се случи на полет WN2690, техния крак от Далас до Финикс, където двойката се беше качила, облечена, за да се ожени с надеждата да отиде направо в параклиса, след като кацнат във Вегас.

За да създадат настроение, пътниците запалиха бутоните за повикване на екипажа, екипажът нанизваше тоалетна хартия, за да образуват олтар в камбуза в предната част на кабината, а свидетели извадиха телефоните си, за да заснемат събитието.
Така се случи, че в полета имаше ръкоположен служител, който да извърши церемонията, а стюардесите застанаха като шаферки.
Във видео, публикувано от г-н Родригес, изглежда, че екипажът свири китарна музика през озвучителната система в кабината, когато церемонията започва.
В друг, двойката танцува по пътеката под песента на Бруно Марс “Marry You”.
Двойката, която е от Оклахома Сити, има планирана сватба в Мексико по-късно това лято.

Но уви, времето в Тексас забави мисията им, за да стигнат до църквата навреме.

„ Югозападът превключва терминалите срещу нас , след това сменят портите и накрая просто казват, че е отменен“, каза Джеръми.

„И ние сме облечени и видимо стресирани, опитвайки се да разберем как ще стигнем до Вегас навреме.“

Сякаш е трябвало да бъде, спътникът Крис се представи – не само, че е ръкоположен министър, но пътуваше с висококачествено видео оборудване, което можеше да улови момента.

„Вселената изпрати Крис и той каза: „Хей, мисля, че мога да ти помогна“, и момчето го направи“, каза Пам пред 10 News .

„Капитанът ни вижда и казва: „О, отиваш ли във Вегас да се ожениш?“ И аз казах: „Е, ще опитаме. Ако не, искам да го направя в този самолет. И той казва: „Наистина?“

Екипажът беше готов за това и след като стигнаха височината, те се заеха да организират церемонията. Министър Крис носеше пакети със закуски Southwest, притиснати заедно за усещане за повод.

„Слагат ленти за тоалетна хартия… Заглушиха осветлението и накараха всички да щракнат върху бутона си „обаждащ се“… Изтеглиха „Ето булката“ и приветстваха всички на полета и на нашата сватба“, каза Пам

Нейните клетви включваха импровизираната реплика: „Каквато и да е турбуленция, искам да я преживея с теб“.

Другите пътници се присъединиха към празненствата след обетите и разнесоха стар бележник, за да се подпишат като „книга за гости“.

„Много от тях казаха „благодаря ви, че ни позволихте да бъдем част от това… имаме нужда от такива неща“, каза Джеръми.

Превод и редакция: „Нова Вест“