Кои стилове се съчетават със сандали с нисък ток?

1760

Дамските ниски сандали са задължителен аксесоар за настъпващия летен сезон. Те са идеални както за ежедневието, така и за специални поводи, стига да подберете подходящ модел и да го комбинирате подобаващо.

Различни стилове ниски сандали за всеки повод

Независимо дали залагате на удобството или се влияете от модата, сандалите на нисък ток със сигурност ще намерят място във вашия гардероб. Тайната е да се научите как да ги комбинирате правилно, за да служат като идеалното допълнение на летния ви тоалет.

Комфортът и удобството не изключват възможността, дамските сандали да са модерни и атрактивни. Изберете модел който съответства на вашия стил и е удобен за носене и  ще можете да носите ниските си дамски сандали по всяко време.

Сандалите в черно и тъмно синьо например са универсални и се съчетават с почти всички стилове. С тях, лесно може ще постигнете безупречна визия, която да е подходяща както за ежедневието, така и за романтична вечеря, разходка или други поводи.

Ниските черни сандали се съчетават чудесно с дрехи в топли цветове, като оранжево, червено, розово или жълто, които са много актуални през този сезон.

Сандалите без ток в черно могат да се носят и със студени цветове, но не и твърде тъмни, като сиво, зелено или синьо.

Снимка: ccc.eu

Дамски сандали с нисък ток- идеални за ежедневието

Ниските дамски сандали са по-подходящи за ежедневието и от сандалите на платформа или сандалите със среден ток например. Особено ако обичате по-небрежния стил на обличане, тези сандали със сигурност ще паснат на вашия гардероб.

Може би ви се струват малко неофициални, но комбинирани подобаващо,  можете да ги носите  и с рокля, лятна пола или чифт къси дънки.

Освен това със сандали с нисък ток придавате малко по-елегантен стил на ежедневното облекло, без да се налага да се отказвате от комфорта.

Снимка: ccc.eu

Ниски дамски сандали , тенденция за лятото

Един от най-популярните стилове ниски сандали през последните сезони са сандалите тип чехли, които и тази година присъстват на модния подиум. Те са идеални, ако харесвате urban стила на обличане. Посетете уебсайта на ССС и кликнете върху тази категория дамски обувки и ще може да изберете модел сред най-престижните марки на пазара.

Дизайна на ниските сандали, които ще видите навсякъде тази година, са сандалите с връзки, тип римска обувка. Носете ги с ефирни рокли или къси поли, но не ги крийте под дълги панталони.

Освен цветните комбинации, неоновите десени и дръзки щампи, белите тонове също ще  бъдат на мода, тъй като се съчетават добре с други цветове – както студени, така и по-топли.

Ако търсите по-оригинален модел сандали, изберете такива в ярки цветове като жълто, розово или светло синьо, които излъчват много енергия.

Плетените сандали също са актуални. Без да се отказвате от удобството, ще изглеждате по-стилно, ако ги комбинирате с поли и рокли или с къси панталони, ако търсите по-неформален стил.

Сандалите с тънки каишки са идеални за изтънчени визии и също са много актуални.

Джапанките също изживяват своя ренесанс,  като освен с къси панталони и бикини, се съчетават отлично с дрехи с междинни дължини, като например панталони до глезена.