Брус Уилис се бори с диагноза, която може да го изкара от света на киното

607

Легендарният актьор Брус Уилис се бори с деменция. Новината съобщи режисьорът Мат Ескандари, който работи с него по няколко филма 

Актьорът Брус Уилис се бори с деменция, която, когато прогресира, може напълно да промени живота му и да го извади от света на киното, съобщават западните медии.

Деменцията на актьора е открита от режисьора Мат Ескандари, който работи с Уилис по няколко филма, предаде Нова телевизия.

„Истина е. Режисирал съм четири филма с него, така че знам от първа ръка. Тъжно е да видиш легенда като Брус Уилис да се руши пред очите ти. Видях какво е да се работи с него през последните няколко години“, написа режисьорът в коментар във Фейсбук под кадрите от слуховете за болестта на Уилис.

Феновете започнаха да се тревожат за Брус Уилис, когато той започна да участва в нискобюджетни филми. Появиха се съобщения, че актьорът е имал проблеми със запомнянето на диалога, но първоначално като причина беше сочен мързел. Сега се оказва, че Брус Уилис се бори със сериозно заболяване. Според чуждите медии болестта все още е в начален стадий.

По публикацията работи: Мариела Анастасова