Искате да спестите пари при пазаруване? Възползвайте се от купони за отстъпка

4723

Две са нещата, които могат да облекчат живота на средностатистическия човек на 21 век – повече от ценния ресурс време и по-малко харчове

В забързаното си ежедневие всеки от нас се стреми да свърши задачите си колкото се може по-бързо, за да има повече време за себе си и за близките хора. Опитваме се и да спестяваме пари доколкото е възможно. Ако се припознавате в този стереотип, статията, която четете в момента е точно за вас.

Случвало ли ви се е да искате да закупите нещо за подарък, за дома или просто за собственото си удоволствие, но да нямате необходимото време? Или пък желаната от вас покупка да е наистина примамлива, но на прекалено висока цена? А може би планирате пътуване, но не сте готови да платите цяло състояние? Ако отговорът е ДА, позволете ни да ви запознаем с порталът, който ви пести два важни ресурса: време и пари.

KUPLIO – вашият виртуален помощник в пазаруването

KUPLIO може да Ви предложи актуална информация, благодарение на която ще пазарувате винаги изгодно. Платформата предоставя и полезни препоръки и видеа, които дават добри идеи как да спестявате пари без ограничения. KUPLIO не е нито собственик на електронен магазин, нито финансов съветник, а източник на полезна за вас информация и на трикове в продажбите в онлайн и физическите магазини.

Намирайте кодове за отстъпки и пазарувайте изгодно и лесно

Сред най-популярните магазини, които предоставят кодове за отстъпка и можете да откриете в KUPLIO, са About You, Aiko, EMAG, Sinsay, Ozone.bg, Notino, obuvki.bg, Декатлон, Икеа, Зора.

В случай, че нямате време всеки ден да следите уебсайтовете на любимите си магазини в търсене на изгодни оферти, KUPLIO прави това вместо вас. Всичко е събрано на едно място! Ако търсите изгодни оферти за дрехи, например, достатъчно е единствено да въведете в търсачката името на магазина, например About you, като веднага получавате всички промо кодове, съответстващи на вашето търсене – about you promo code.

KUPLIO ви предоставя възможност да следите за промокодове, промоции, разпродажби и брошури. Уеб порталът е изключително интуитивен и лесен за използване. Позволява да търсите, както по марки, така и по магазини или категории. Марките са сортирани по категории: мода, козметика, спорт и техника, а магазините са подредени по азбучен ред. Ако пък не търсите нищо конкретно, можете да се насочите към най-новите предложения, откъдето да черпите идеи.

Използването на промокодовете е лесно. Достатъчно е само да кликнете върху бутона „Покажи код“. След това ще видите кода, който можете да копирате в полето „Код за отстъпка“ в дадения онлайн магазин, където искате да се възползвате от отстъпката.

Пазарувайте и намирайте кодове за отстъпки в множество сфери като мода, козметика, техника, обзавеждане, детски стоки, здраве, храна, пътувания, финанси и много други.

С KUPLIO пазаруването не е просто удобно, лесно и изгодно, а дори забавно!