Лъв: Това е много благоприятен ден за Вас

215

Овен
Ситуацията днес ще бъде много забъркана и затова трябва да се подготвите. Вие ще се окажете между две враждуващи страни, и имайки предвид Вашата храброст, с която така се славите, несъмнено ще успеете и да потушите конфликта. Възможно е, да се сблъскате с нечия завист или обида, и тогава трябва да помолите приятелите си за помощ, тъй като би било много трудно да се справите с това самостоятелно.
Телец
Нима в живота Ви няма друго освен любов, мечти за любовта и планове, свързани с любовта? Не сте ли зациклили прекалено на този аспект в живота? Звездите Ви съветват през този ден да обърнете внимание на нещо друго: приятелство, хоби, професия… Това повече ще Ви хареса. На това любовта с нищо няма да попречи

Близнаци
Вашият вътрешен свят днес няма много да се „разбира” с външния. Това означава, че не трябва да се учудвате, ако не можете да определите , какво Ви се иска повече – да излезете вечерта с компания и да се повеселите до насита, или да си останете у дома и да се потъркаляте на дивана , с книжка в ръка. Ако имате сили да излезете сред хората, постарайте се, да направите точно така. Възможно е, пребиваването вкъщи да Ви се струва много съблазнителна идея, но общуването с хората ще Ви зареди с енергия и ще Ви обогати с идеи. Понякога се налага да излезете от своята уютна раковинка, дори и много да не Ви се иска….

Рак
Специално внимание ще се наложи да отделите за ситуация в семейството Ви. Сутринта просто ще се наложи да действате, а анализирането на резултатите и обмислянето на по-нататъшни действия ще се наложи да оставите за вечерта. Всичко обаче е само суета . Днешния ден Ви носи шанс да изясните за себе си нещо много необичайно.. Не изпускайте този момент. През втората половина на деня ще се ползвате от особено внимание. Събитеията, ставащи тогава с Вас ще имат забележителен, почти фатален характер. Има вероятност да срещнете човека, който изцяло да промени Вашата съдба.

Лъв
Това е много благоприятен ден , позволяващ приятно да прекарате времето си в компанията на близки хора. Днес лесно се увличате от нови идеи и заразявате обкръжаващите със своя ентусиазъм. Приятелите внасят в живота Ви не малко позитивизъм. Наблюдавайте техните успехи за известно време, и нека те Ви вдъхновят за вълшебство в собствения живот. Може пък да имат отлични идеи, които евентуално биха Ви били в помощ. Затова се съберете с повече от своите амбициозни приятели и се поразровете из мозъците си. Неотдавнашно попълнение в семейството или дома ще се окаже обект на новата Ви привързаност.Сега е най-подходящото време да разширите своя способ на мислене за това, как и кого обичате .

Дева
Вашите специфични таланти в дадения момент Ви издигат до ранг Звезда, затова се подгответе да се наслаждавате на слава. Едни от Вашите козове е способността Ви моментално да въвеждате ред във всичко, както и да добавяте блясък към всичко, с което се занимавате. Всяко мероприятие, което организирате, е обречено на успех, доколкото е изпълнено с радост и топлота. Плановете Ви се реализират, независимо от зависта на светските лъвове.

Везни
От Вас се очаква доста много, и да сте в съответствие с очакванията, трябва да положите не малко усилия. Доколкото не искате да излъжете надеждите на своите близки, денят обещава да бъде много уморителен. Възможни са проблеми в общуването с делови партньори и хора, с които неотдавна сте правили общи планове. Това е много хубав ден за самостоятелно творчество и в решаването на много чисто практически проблеми ще успеете , ако нито Ви пречат, нито Ви дават съвети. Вечерта ще имате много интересно предложение, което си заслужава да приемете.

Скорпион
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И даже много добре знаете, че не бихте могли да направите нищо повече за решаване на този конфликт. А и Вашата половинка прекрасно разбира това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и промяната да не е в правилната посока… Това ще стане днес и затова бъдете готови за всичко.

Стрелец
Днес настроението няма да бъде много стабилно. У Вас ще се появи желание да научите нещо ново и да се покажете от неочаквана страна. Добре ще преминат срещите Ви с приятели и е важно през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е възникване на нови идеи за творчество, но ще бъде доста сложно те да се развият, защото много ще се отвличате по други задачи.

Козирог
Дори и да се срамувате да си признаете за нещо на своя любим човек, днес това си заслужава. Той при всички положения ще Ви изслуша, ще Ви разбере и ще Ви прости. От душата Ви ще падне един огромен камък, а отношенията Ви ще станат по- близки, прости и радостни. Направо ще ви хареса!

Водолей
Днес за вас ще е много важно мнението на Вашия любим човек относно това , какво и как вършите. Даже и мнението му да се окаже погрешно, звездите Ви съветват все пак да се вслушате в него. Дори и ако само Ви накара да се замислите и отново да прецените нещата…

Риби
Денят е свързан със сериозни семейни проблеми, разрешаването на които ще отнеме доста време. Грижите и суетата дразнат, но пък резултатите се оказват напълно достойни. Помнете, че точно във Вашата глава днес ще се появят най-хубавите идеи, и че именно Вие сте в състояние да дадете на човека, изпаднал в трудна ситуация, действително полезен съвет. Вероятността за нови запознанства е голяма, но едва ли през този започващите отношения ще прераснат в нещо сериозно. Вие ще се стремите само към приятно общуване, без да искате да се потопите в изобилието от чувства. Флиртувайте, но не давайте каквито и да било обещания.