„Възраждане“ излиза на национален протест след дни

148

Национален протест, организиран от „Възраждане“, ще се проведе на 23-ти февруари от 11:00 часа пред сградата на Министерски съвет

Протестът е насочен срещу политиката, провеждана от управляващата коалиция, обясняват във Фейсбук страницата на партията.

„Българите мизерстват, сметките за газ, енергия и вода нарастват, всички стоки и храни поскъпват, въведеният „Зелен сертификат“ води до принудителна ваксинация. Населението ни изчезва с невиждани темпове, а управляващите само налагат ограничителни мерки“, пишат още от там.

„Всеки, който е против тази политика, който е против подмяната, против незаконните, дискриминационни, античовешки, ограничителни мерки; всеки, на когото му е писнало да го правят на „опитно зайче“ вече ДВЕ години, е добре дошъл! Елате с приятели, елате с мотори, елите с коли, елате с камиони, елате със селскостопанска техника! Елате, за да застанем един до друг и да покажем, че търпението ни свърши! Искаме незабавно премахване на „Зеления сертификат“ и всички ограничителни мерки! Искаме нормален живот!“, призовават от „Възраждане“.