Любопитно

Какво вещаят звездите за всяка една от зодиите: Пълен седмичен хороскоп

Овен 21 март – 20 април

12-и носи проблеми за родените до 1 април. Правете това, за което ви помолят, а не това, което вие си мислите, че ще е добро за другите. Помогнете с каквото можете и сами не отказвайте подкрепа. Ден на сърцето. До обед на 13-и се занимавайте с личните си нужди и проблеми. Проведете лечебни и оздравителни процедури, идете на фитнес, посетете салон за разкрасяване, променете прическа и визия. 14-и е ден на призив. Направете предложенията, с които ще спечелите съюзници и последователи и се включете в нова група по интереси. 15-и е ден на агресия и конфликти по всички линии на личните ни амбиции. Отварят се ненаситни апетити. Добре е на пълнолуние да се спазва диета, но не само по отношение на храната, а и на връзките. На 16-и може да се разберете и да стигнете до компромис по всички въпроси, за които вчера сте имали проблеми и конфликти. Денят е хармоничен и балансиран. 17-и е активен и творчески ден. Може да получите изгодни предложения и обаждане, което ще донесе ползи и придобивки в бъдеще. 18 февруари пък е ден на преобразяването. Сменят се приоритети и позиции, лесно ще си смените и мнението по даден въпрос. Отпадат досегашни ограничения, но се въвеждат други. Предстоят рокади на различни нива в работата и деловите ви връзки.

Телец 31 април – 20 май

До обед на 12-и подновете контакти, обгрижете деца и родители, облекчете с разбиране нечии душевни и физически рани. Ден на любовта и на сърцето. Следобед се заемете със себе си и проведете релаксиращи процедури. 13-и е ден на колелото, приоритетите ви се променят. Получавате информации, които ще променят програмата и взетите преди решения. Вероятно ще си имате неприятности с тези, спрямо които нарушавате обещанията си. На 14-и Луната навлиза в Лъв и застава в опозиция на навлизащия Меркурий във Водолей. За Телците, родени в първата декада, ще възникват проблеми при договаряне, при пътувания и опити да се стартира нова дейност. На 15-и са вероятни конфликти с родители и деца, с подчинени и шефове. Не поемайте никакъв финансов риск. 16-и е труден ден, не отивайте в крайности, не поемайте рискове. Печели балансираната политика и умението да водиш дипломатични разговори. 17-и е благоприятен ден за преговори, за сделки и покупко-продажби. Всичко предприето ще носи ползи и предимства, а в бъдеще ще донесе печалби и сигурност. Действайте уверено и разкрепостено, вярвайте в силата си. От 18-и Слънцето ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Рибите. Може да бъдат сменени и детронирани шефове, чиито действия не одобрявате, или хора, с които трудно работите. Някой, с когото до момента сте се съобразявали, излиза от играта. Ден на кривите огледала, на кривите сметки и усмивки.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 12-и много неща може да се променят с един замах, с едно решение и постъпка. Помогнете на някого. Чакайте и лична подкрепа в труден момент. Следобед насочете вниманието си към личните си нужди, към семейството и подсигуряващите живота ви фактори. 13-и е ден на неочаквани обрати. Печелят тези, които яхнат вълната на промяната и се съобразят с нуждите и изискванията на момента. 14-и е благоприятен за съвместни действия, за сбирка на колектива, за провеждане на събрания и консултации със специалисти по въпросите, които са на дневен ред. 15-и е ден на остри сблъсъци на интереси. Никой не отстъпва. Трудно ще защитите това, което си е ваше, така че не мислете как да завладеете чуждото. Предстои пълнолуние, което може да напълни потребителската ви кошница. На 16-и може да намерите подход към всеки и да извлечете ползи от разговорите, които ще водите. Денят е хармоничен и позволява да се раздели неделимото преди. Ако постигнатото до момента ви удовлетворява, постарайте се да го защитите и юридически. На 17-и идват вести, които може да се отразят негативно на някои дейности, но ще покажат на кого може да разчитате и кой вече окончателно се е дистанцирал.

На 18-и може да разберете за малки и големи предателства и сами да предадете някого, който ви се е доверил. Ден на леденото сърце и на кривите усмивки, които се опитват да минат за извинение.

Рак 22 юни – 21 юли

Проблемите на 13-и ще са повече за родените около 5-15 юли. Не се занимавайте с чуждите грижи, вашите са ви достатъчни. Съдбата завърта своето колело и който е бил в добра позиция, може да изпадне в нужда и да си има проблеми. На 14-и Меркурий напуска Козирога и вече не ви гледа в опозиция. Активизират се бизнес инициативите, надигате глас, търсите си правата и обещаните екстри. Напрежението на работното място се нагнетява от неравностойни отношения. 15-и е ден на краткотрайните удоволствия. Ако изживеете блажени моменти, бъдете сигурни, че ще се сменят с дълги дни на разочарование и болка. Не се доверявайте в чувствата. И в професионален план днес шефовете ви дават предимства, но само ако поемете ударите и негативите вместо тях. На 16-и може да се сключат равностойни и взаимноизгодни договори. Ден на човешката душа. Ще усетите желанията и амбициите на околните, а това ще ви даде възможност да направите верния ход. 17-и е ден за активна и творческа работа. Приемете предложенията, дори да ви дойдат в повече. Днес е важно да имате повече избор и възможности за реализация. До два дни някои от тях ще отпаднат, но в момента не може да определите кои. На 18-и сте объркали лещата с боба, но до края на деня ще ги разделите, ще разберете кой и за какво ви е нужен и ще направите избора си. Не смесвайте чувствата с работата.

Лъв 22 юли – 22 август

На 12-и до обед се погрижете за нуждите на близките и децата. Уредете и семейните проблеми, които в предните дни сте неглижирали. Ще намерите и точното място, в което да разпуснете, да се отървете от натрупания стрес и негативизъм. На 13-и започнете деня с посещение на център за релакс и разкрасяване. Сега е моментът за почивка на приятно място с приятни на сърцето ви хора. Изключете телефона за другите.

На 14-и може да направите успешен, силен и стабилизиращ ход, да подпишете изгодни договори и да привлечете нови партньори и спонсори. Това пълнолуние може да напълни потребителската ви кошница. Но в днешния ден е важно да отсеете полезните от вредните връзки. На 15-и няма прошка за тези, които ви мътят водата. Лесно ще се справите с дребните опоненти, но с равностойните играчи ще водите тежка битка за защита на бизнес интереси и позиции. 16-и е омиротворяващ и балансиран. Символ е богинята на човешката душа Психея. Лесно ще намерите път към всяко сърце и може да постигнете желаните компромиси. На 17-и предложете на някого работа и сами приемете делови предложения. Идват съобщения, които помагат да отхвърлите нежелани зависимости и да направите силен ход. 18-и е ден на кривите огледала. Бъдете внимателни, това, което се вижда на пръв поглед, не отговаря на реалностите. Проверявайте всичко, което ви казват и предлагат. Някой ще се опита да вади кестените от огъня с вашите ръце и по някакъв начин да ви ограби.

Дева 23 август – 22 септември

На 12-и чакайте и лична подкрепа в труден момент. Следобед колелото на съдбата се завърта, появяват се нови изисквания и нужди, но най-важното е да помислите повече за себе си и да намерите начин за активна почивка. На 13-и си доставете радост за сетивата с посещение на релаксиращи места. Следобед навлизате в творчески период. Ще ви потръгне работата, която от доста време изостава. 14-и е чудесен ден за съвместни инициативи. Може да се внедрите в нова група по интереси или да си намерите мястото в нов екип, където ще се чувствате защитени и признати и може да се развивате професионално. На 15-и удряте на камък в отношения и делови разговори. Меркурий е напуснал Козирога и вече не ви гледа в стимулиращ аспект. Появяват се опоненти и конкуренти. На 16-и положението се успокоява и кръвта се обновява. Ще намерите съчувствие и разбиране, както и нужната ви подкрепа по важни делови и лични въпроси. На 17-и Луната навлиза в Дева и сключва брилянтни аспекти с Венера, Марс и Плутон от Козирог. Ще получите подкрепа в исканията си, ще ви предлагат с изгодни оферти и ще има с какво да се похвалите до края на деня. На 18-и виждате истинското лице на хората, с които ви сблъсква животът. Някой ще се отметне от поетите ангажименти или ще се опита да ви използва и да свали от уговорената цена на стоките и услугите, които предлагате. Лъсват истинските намерения и в личните отношения. Направете нужните проверки и не позволявайте да ви водят за носа. Време е да се преподпишат старите договори.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 12-и родените в първата декада е добре да отложат делови пътувания, да си останат у дома, да изпълнят молбите и желанията на децата, а не да тичат по чужди задачи. Подредете си приоритетите. На 13-и Луната от Рак и планетите от Козирог образуват кармичен кръст с вашето рождено Слънце. До обед се занимавайте с лични и семейни дела и релаксирайте, както го разбирате. От 14-и бизнесът ви потръгва. Меркурий навлиза в хармоничния ви Водолей и стимулира търговските ви дела. Ще се уреди сделка или договор. Защитавате си правата и получавате предимства пред конкуренцията. Кандидатствайте по спонсорски проекти. На 15-и ще спечелят безкомпромисните. Ще се водят тежки битки. Може да се стигне до остри сблъсъци на интереси и позиции. Не давайте повод за конфликт и атака. На 16-и е точният съвпад на Венера и Марс в нехармоничния ви Козирог. Любовта бързо ще прерасне в омраза. Денят е свързан с човешката душа. Проявете тактичност, водете дипломатична игра, ако искате да избегнете конфликти, тежки раздели и загуби. 17-и е силен и творчески ден. Чакайте обаждания, които ще променят плановете ви и ще позволят да извлечете ползи от всяка своя инициатива. 18-и сменя караула и приоритетите. Слънцето навлиза в дълбоко интуитивните Риби. С някакво шесто чувство ще доловите проявите на неискреност и откритите лъжи. Време е да се сложи край на един маскарад, в който активно сте се самозаблуждавали.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 12-и Луна и Юпитер образуват брилянтни аспекти за родените в първата декада. Днес се измъквате от някои ограничения, правите това, което ви е по сърце и помагате на някой друг да се почувства значим, обичан и обгрижен.

На 13-и може да реализирате някои фиксидеи и да направите ход, който в миналото е бил невъзможен или неприемлив. Съдбата пренарежда личните ни отношения, дава възможност да се сдобрите с един и дистанцирате от друг. 14-и е ден на важни уговорки. Преговаряйте активно до обед, когато вие ще определяте приоритетите и ще диктувате условията. На 15-и бъдете внимателни, не рискувайте и не започвайте нищо ново. Днес може да направите стъпка в грешната посока и да платите висока цена. На 16-и Слънце и Луна образуват пречупващи аспекти със Слънцето на родените в третата декада. Това пълнолуние противопоставя родители и деца. Нужен е компромис. На 17-и може да намерите нова работа и да разширите хоризонта на личните си амбиции. Не пропускайте обаждания, независимо кой и за какво ви звъни. Ден на виното и камбаната. Чакайте важно съобщение, което идва и с покана за съвместна дейност. 18-и е свързан с подражанието и пасивното следване на чужди съвети, мисли и предписания. Нужна е по-голяма обективност. Опитайте да се откъснете от вредна за вас среда и от мислите на някого, който пречупва реалността през неговата лична призма.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 12-и връзките ни се обновяват. Обадете се на родители и деца и вижте кой от какво има нужда. Използвайте повече полезни продукти.13-и е ден на подготовка за неотложните срещи и преговори вечерта и в утрешния ден. На прага сте на важни и болезнени избори. Никъде не отивайте неглиже. 14-и е един от най-силните ви и стабилизиращи дни за месеца. Явете се на конкурси и прослушвания, кандидатствайте за субсидии, подайте нужните документи и подпишете нови договори. На 15-и предстоят тежки битки и елиминации на основните ви конкуренти. Апетитите са огромни, не бързайте да се намесвате в игрите на силните. Застанете на определена позиция и бъдете гъвкави в избора си. На 16-и може да се постигне много „со кротце и со благо”, с дипломатичност и такт във всеки момент и при всякакви отношения. Не заемайте крайни позиции. Постарайте се да запазите старите си партньори и клиенти, но и да привлечете нови. 17-и е ден на виното и камбаната. Идат съобщения, които ще променят живота ви. Благодарете за всичко, което ви се случва. 18-и е ден на малки и големи предателства. За част от тях сами сте си виновни с предоверяването и желанието на всяка цена да задържите някого и нещо в своята житейска орбита. Време е да се сложи край на една илюзия. Ден на кривите огледала и кривите усмивки, които издават нелоялност и неискреност.

Козирог 22 декември – 20 януари

12-и е ден на кармични срещи и случайности за родените в първата декада. Време е да се издължите на някого. Обърнете повече внимание на тези, които ви обичат и полагат грижи за вас. На 13-и влизате в роля, която ще играете за пръв път. Отговорностите ви бързо ще нараснат, но ще ви донесат повече стабилност. На 14-и Луна и Уран от другите два земни знака образуват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Време е да поставите точка на вредни и губещи връзки и да контролирате положението. На 15-и ще се разбере кой командва парада и кой трябва да се съобразява с чуждите изисквания и нужди. Активизира се змеят на амбициите във всеки от нас. 16-и изисква равнопоставеност и взаимен компромис. Старайте се да не нарушавате правила и обещания и да влезете в положението на другия. От 17-и навлизате в силен период. Идват промени и пътувания, които ще помогнат да изкачите връх в кариерата и да доминирате в средата си. Днес ще има с какво да се похвалите. 18-и разчиства сметки и отношения, дава ви повече права, предимства и пълномощия. Може да спечелите дело и да излезете от неприятна делова и лична връзка.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 12-и пътувайте към места и хора, с които е свързано миналото ви и към които чувствате някакъв дълг и отговорност. Денят е магичен. Не бива да нервничите, ще намерете решение на проблемите. На 13-и с лекота отхвърляте зависимости и се освобождавате от тежестите на миналото. Гледайте само напред. Преговаряйте, поставете условията си и не отстъпвайте от цени на стоки и услуги. На 14-и кандидатствайте за финансиране по спонсорски проекти. Търсете нови възможности за развитие и тренировки. 15-и е рисков и неблагоприятен за връзките и здравето ви ден. Качвате кръвното, започвате разправии за дреболии и разваляте връзки, градени с години. На 16-и съвпадът на Венера и Марс ни провокира да сменяме рязко прояви на агресия и любов. Не давайте храна на ревността. Родените в третата декада да не се обясняват с никого за нищо. Ден на човешката душа. Не се дръжте ултимативно. На 17-и оползотворете всяко предложение. Днес ще се случват събития, които ще ви вадят от кризата и недоимъка и може да донесат чаканото повишение или преназначение. 18-и е свързан с подражанието и пасивното следване на чужди мисли, амбиции и намерения. Може да водите някого за носа, но и вас ще се опитат да манипулират и вкарват в губещи програми.

Риби 20 февруари – 20 март

На 12-и Луната от Рак сключва перфектен аспект с Юпитер от вашия знак. Всичко може да се постигне и уреди. В живота ви ще се появи спонсор или щастливо стечение на обстоятелствата, което ще разреши и юридически проблем.

На 13-и се възползвайте от всяка покана, жест и предложение и вземете даровете, които съдбата ви предлага. Някои от тях ще повишават личната ви отговорност в бъдеще, но ще са заредени с много любов и възможности за напредък. На 14-и пълнолунието пълни потребителската ни кошница. Сега е моментът да сключите нови споразумения, да намерите нова база за развитие. Явете се на конкурси, подайте документи за работа и подпишете новите си договори. Нека инициативата да излиза от вас и в посока на чувствата и любовта. На 15-и сте подвластни на желания и страсти. Лесно се разпалват ревност и тормозещи чувства, разкъсва ви подозрителност към всички и всичко. Скандалите разболяват. Не се препоръчва ултимативно поведение и опити за налагане на лично мнение. 16-и отбелязва равновесие между астралното и физическото ни тяло. Действайте балансирано и премерено. Не влизайте в конфликти и дайте всичко от себе си за стопяване на дистанциите с нужните ви хора. На 17-и родените в първата декада ще срещат противопоставяне и опозиционно настроени хора. И близките няма да ви пощадят, ще претендират и искат повече, отколкото може да им дадете. Ще получите откази от едно място, но друг вариант ще се появи. На 18-и в 16 ч. и 44 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Риби. Започва период на разчистване на сметки и отношения. Разделете се с вредното и разболяващото в живота ви.

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Редакция Нова Вест

Скорошни постове

  • Спонсорирани

Прогнози за интериорния дизайн през 2025 г.: какво да очакваме?

С всяка година интериорният дизайн се променя и развива, като носи нови тенденции и концепции…

преди 4 дни
  • Спонсорирани

Какви документи са необходими за данъчна оценка на имот?

Данъчната оценка на имот е процес, който се изисква при различни сделки или административни процедури,…

преди 4 дни
  • Спонсорирани

Пантофи за детска градина, които всяко дете ще хареса: най-добрите модели

Пантофите за детска градина са неразделна част от ежедневието на всяко дете. Те не само…

преди 1 месец
  • Любопитно

Съвсем малка е вероятността да бъде открит живот в Млечния път

Възможността да не сме единствените разумни същества във Вселената винаги е интригувала света. Какво ще…

преди 2 месеца
  • Любопитно

Как слънчевата радиация влияе на Земята?

Доколко животът на Земята се влияе от слънчевата радиация? Ново проучване доказа въздействието на електромагнитните…

преди 2 месеца
  • Свят

Ще се прекрати ли системата all inclusive в Турция?

Една от любимите дестинации на българи може би вече няма да е толкова привлекателна. Отново…

преди 2 месеца