Любопитно

Какво вещаят звездите: Пълен седмичен хороскоп

Овен

Начало в нова област

Съдбата ще ви съдейства. Много бързо ще направите преход към новата дейност. Днес не правете нищо, почивайте, прекарайте деня сред близките си. През уикенда се занимавайте с дома си. В понеделник и вторник срещите ви ще се въртят около вашите намерения да започнете нещо ново, но няма да стигнете до споразумения. В сряда бъдете внимателни, един скандал може да има тежки последици. Ако участвате в събития до края на седмицата, ще си направите добра реклама. Много от партньорите ви ще проявят интерес към плановете ви. Каквото предприемете като срещи и разговори, ще има успех.

Телец

Нужно е търпение

Не планирайте нищо сериозно днес. През събота и неделя, дори да искате, няма да имате време да се занимавате с делови проблеми, вниманието ви ще е приковано към дома ви. Понеделник ще протече рутинно, ще се наложи да помагате на колеги. Във вторник и сряда някои от вас ще участват в нечие тържество, може да скрепят роднински връзки, делови съюзи и да навлязат в нови пространства. Не е изключено роднини да ви протегнат ръка и да ви включат в общ бизнес. Ще се справяте с лекота с трудностите в четвъртък, но както обикновено страхът ви ще е по-голям от усилията ви да се справите.

Близнаци

Започва стабилизация

Днес късметът ще ви се изплъзва, ще се срещате с неприятни хора и трудно ще намерите печеливша и защитна тактика. Бъдете внимателни през уикенда, защото, ако в тези два дни загубите нещо, трудно ще си го възстановите. Срещи, които предвиждате за понеделник и вторник, отложете за края на седмицата. В сряда оправете документацията си, това е наложително. Не предприемайте никакви юридически стъпки. Ще се забавят плащанията ви, ще имате парични затруднения. Денят няма да тече по план. В четвъртък ще усетите прилив на сили. Някои могат да задействат работи по наследство.

Рак

Дивиденти до края на месеца

Днес по възможност си почивайте и отказвайте всякаква работа. Денят няма да ви донесе нищо полезно. Утре и в неделя на случайна среща приятел ще ви предложи нещо, което не бива да отказвате. Не искайте нищо да става на момента, мислете с перспектива, изчислявайте до стотинка. Каквото спечелите, ще ви носи дивиденти до края на месеца. Във вторник и сряда ще отпаднат ограничения, но трябва да сте много внимателни, защото периодът е слаб. Интуицията ви започва да действа на бързи обороти, ще срещате добронамереност. За мнозина вероятно четвъртък ще е тежък ден.

Лъв

Пазете се от безсмислени действия

Тези дни при мнозина ще се окажат решителни за промяна в живота им. Днес не отлагайте неща, които отдавна е трябвало да бъдат уредени. През уикенда много от вас е възможно да пътуват на кратки разстояния. В понеделник до обед си уредете важна делова среща, всичко, което досега е буксувало, ще се намести и ще потръгне. До сряда ще постигате лесно разбирателство, ще се чувствате обезоръжени. Хората ще ви виждат откъм най-добрата ви страна. Тогава са вероятни и много важни срещи и обаждания. Някои, които се чувстват гузни, ще преживеят и нещо неприятно в четвъртък.

Дева

Ще печелите одобрения и приятели

Днес всичко, до което се докоснете, ще се получи. От понеделник до сряда ще имате много силни дебюти, публичните ви изяви ще правят впечатление, ще печелите одобрения и приятели. Търсете си правата през тези дни, искайте повече пари за работата си, не отлагайте дела. Дори и бюрокрацията няма да е пречка. В четвъртък бъдете с хората, с които сте били близки в миналото си и на които ще разчитате в бъдеще. Известни ограничения ще чувствате в четвъртък следобед, но те ще са временни. Деви, съдбата е решила да ви възнагради за това, което ви е отнемала досега.

Везни

Нещата не са такива, каквито изглеждат

Днес разчитайте само на себе си. Мнозина ще имат поводи да разграничат приятелите от враговете си. В почивните дни се усамотете. В понеделник се постарайте да не вършите нищо, с което да обидите някого. Във вторник, ако сте убедени в правата си, е време да ги потърсите, защитете позициите си, но само ако сте убедени, че сте прави. Добре е да премислите миналото си и да планирате бъдещето си. В сряда не отлагайте нищо от заплануваното. Нещата ви ще потръгнат безотказно в четвъртък. Изпълвате се с магнетична енергия, която ще се превърне в творчески подем.

Скорпион

Подкрепа от приятели и колеги

През този период ще ви подкрепят приятели и колеги. Това е залогът за успеха ви. През уикенда бъдете сред семейството си, отдайте се на спомени и планове. В понеделник се вслушайте в думите на близките ви, постарайте се да им дарите радост. Старайте се да довършите всичко запланувано до сряда. Още от понеделник ще се занимавате с други неща и недовършеното така ще си остане. До сряда изпълнете обещанията си, защото в противен случай втори път няма да ви повярват. Овен, Рак и Козирог ще се нуждаят от вашата помощ в четвъртък и трябва да им я дадете.

Стрелец

Седмица на наблюдения

Работните дни налагат на Стрелците изчаквателно поведение, ослушвайте се, оглеждайте се и преценявайте. Помнете, че някой ще ви наблюдава много внимателно и всяка ваша грешка може да се обърне срещу вас. Ако не мерите стъпките и думите си, може да ви измести конкурент. В понеделник наблюдавайте какво става на работното място, във вторник и сряда се старайте да намалявате напрежението. Някой ще наруши личната ви територия – приемете го спокойно. Провеждайте насрочените срещи, но не се стремете на всяка цена към финализиране. Не се събирайте с много хора, починете си.

Козирог

Хъс за работа

Днес мнозина от вас е възможно да събират гости или да отидат на гости. През уикенда ще сте в центъра на компанията и ще доминирате във всичко. В понеделник ще станете рано и ще тичате по задачите си. Ще ви помагат дори тези, които са ви пречили доскоро. Вторник и сряда личните ви интереси ще се преплитат с тези на приятели и колеги. Ако запазите хъса и темпото на работата си, ще спечелите много. Ако сте се готвили сериозно за битка, в четвъртък преминете към решителни действия. Не пренебрегвайте знаците за здравословни проблеми. През седмицата ще ви помага и случайността.

Водолей

Закърпвате поотънелите си финанси

Петък, събота и неделя за мнозина ще се окажат много натоварени и ако не са стегнати, организирани и експедитивни, тези дни ще са провал. Планувани пътувания може и да не се осъществят по чисто семейни причини. В понеделник е възможно някой да ви се издължи, това ще закрепи поотънелите ви финанси. Възможно е да ви поканят за честване, което ще поласкае самочувствието ви. Деловите ви позиции във вторник са много силни. В сряда ще ви предлагат партньорство хора, които са омаловажавали вашите победи. В четвъртък ще получите внимание и благодарности.

Риби

Задава се промяна

Днес ще ви опъват нервите очаквани и неочаквани неща. На много от вас ще се наложи да работят през почивните дни и те ще се окажат дори по-тежки. В понеделник някой ще си присвои ваши идеи, не бъдете доверчиви. Във вторник изпълнявайте обещанията си, което не довършите, ще се обърне срещу вас. В сряда не отменяйте срещи, не отлагайте. Някои от вас ще открият, че са мамени на работното място, не преживявайте, а си направете изводите. В следобедните часове в четвъртък ще започнете да разчиствате деловия си терен – ще се освободите от човек, който е тровил обкръжението ви.

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Росен Гацин

Скорошни постове

  • Спонсорирани

Прогнози за интериорния дизайн през 2025 г.: какво да очакваме?

С всяка година интериорният дизайн се променя и развива, като носи нови тенденции и концепции…

преди 4 дни
  • Спонсорирани

Какви документи са необходими за данъчна оценка на имот?

Данъчната оценка на имот е процес, който се изисква при различни сделки или административни процедури,…

преди 4 дни
  • Спонсорирани

Пантофи за детска градина, които всяко дете ще хареса: най-добрите модели

Пантофите за детска градина са неразделна част от ежедневието на всяко дете. Те не само…

преди 1 месец
  • Любопитно

Съвсем малка е вероятността да бъде открит живот в Млечния път

Възможността да не сме единствените разумни същества във Вселената винаги е интригувала света. Какво ще…

преди 2 месеца
  • Любопитно

Как слънчевата радиация влияе на Земята?

Доколко животът на Земята се влияе от слънчевата радиация? Ново проучване доказа въздействието на електромагнитните…

преди 2 месеца
  • Свят

Ще се прекрати ли системата all inclusive в Турция?

Една от любимите дестинации на българи може би вече няма да е толкова привлекателна. Отново…

преди 2 месеца