Два символа на късмета, които подсказват какво да промените

142

Късметът за едни е щастлива случайност за други. Как работи късмета? Има много суеверни вярвания, че късмет ще ти донесе определен предмет и защо не, ако това е част от това да се чувстваш щастлив?

Два от символите на щастието са монети и четирилистна детелина. Направете си бърз тест за това, кое би засилило усещането ви за щастие или късмет. Кое ще изберете?

Монета

Ако вашият избор е МОНЕТА.

Монетата е тривиална находка, а щастието, което задейства е моментно и прегаря в момента, в който сме я похарчили.

Ако вашият избор са монетите, то е време да прескочите рутината. За да направите себе си щастливи, огледайте се какво сте постигнали на този етап от живота си. Не пропускайте и малките детайли, защото те са в основата на щастието ни. Благодарете за хубавите неща, които ви се случват по пътя към големия успех, ако още не сте го постигнали. За да намери човек нови източници, които да го карат да се чувства позитивно, удовлетворен, е важно да види положителните страни, пишат от az-jenata.bg.

Изборът ви на монети подсказва, че е време да бъдете по-смели. Ако искате да промените нещо в положителна посока, не се колебайте. Разбира се, бъдете разумни. Късметът е с вас, точно като в онези моменти, в които си намирате монетка на улицата.

Четирилистна детелина

Ако сте си избрали този символ на късмет, то вие сте личност, която живее живота си по собствени правила. Пред вас се откриват много добри възможности, така че се възползвайте от тях. 

Животът понякога ни среща с малки необичайни неща, които ни се струват незначителни. Не ги пропускайте, точно те могат да ви направят щастливи. Разбира се, важно е намеренията ви да бъдат добри. Четирилистната детелина не носи късмет, ако имате скрити мисли към някого.