Риби: Доста успешен ще бъде този ден за Вас

374

Овен
Oбикновено никого не молите за помощ, и също така Ви е доста трудно да я приемете. Ако се наложи , след това сами на себе си ще трябва да обяснявате , защо не сте се справили сами, макар че сте нагледен пример за отговорност и надареност. Само че не е зле да осъзнаете, че не сте всесилни, а и в крайна сметка известна доза покорност от време на време няма да Ви навреди. Ваш ред ли е?… Възможно.
Телец
Снижаването на жизнения тонус прави Телците по-малко енергични и действени, отколкото са обичайно. Днес представителите на знака няма да бързат да взимат решения, но за сметка на това охотно ще водят прибързани и често безсмислени разговори. Но не се укорявайте за мързела – почивката не само че е нужна, но Ви е и полезна. Внимавайте с количеството на приетата храна, тъй като преяждането може да провокира проблеми със здравето. Освен това не е нужно да експериментирате с алкохолните напитки, а и физическото натоватване трябва да е умерено, защото само тогава е от полза.

Близнаци
Доста много ще постигнат онези Близнаци, които умеят правилно да поставят ултиматуми и да блъфират. Рискът вдъхновява. Благодарение на обстоятелствата, нито за минута няма да загубите увереността в собствената си победа и ще я удържите, удивлявайки заобикалящите Ви. Интересното е, че представител на друг знак, ако се опита да наптави съвсем същото, ще постигне точно противоположен резултат. Днес сте склонни да си играете с чувствата на другите, включително и с тези на хора, които много уважавате. Бъдте внимателни: близките ще Ви простят прегрешенията на този ден, но неприятния привкус от обидата все пак ще остане.

Рак
Очакват Ви приятни изненади, грижливо подготвени от близки хора, или от членовете на семейството. Ако сте влюбени, денят ще Ви донесе много радости. Достойните Ви постъпки до сега няма да останат без внимание. Тъй като никой не се съмнява във Вашата компетентност, ще се радвате на уважение и на факта, че хора с опит ще търсят Вашите съвети и мнение. Денят е благоприятен за начало на сътрудничество с нови партньори.

Лъв
Когато прекалено дълго и напрегнато се стремите към постигане на някаква цел, то се подлагате на риск да изпитате изключителна умора, и да се лишите от удоволствието от осъществяването и . Днес трябва да поработите над баланса на своята енергия. Не се хващайте за всяака оказала се възможност. Поемайте само онова, което е по силите Ви, и избягвайте всичко, което би предизвикало излишно напрежение. Захващайте се само с онова, с което ще можете да се справите. При това положение, когато стигнете горе „на превала” , ще имате маса време и сили , за да изпитате удоволствие от откриващата се гледка.

Дева
Вашите специфични таланти в дадения момент Ви издигат до ранг Звезда, затова се подгответе да се наслаждавате на слава. Едни от Вашите козове е способността Ви моментално да въвеждате ред във всичко, както и да добавяте блясък към всичко, с което се занимавате. Всяко мероприятие, което организирате, е обречено на успех, доколкото е изпълнено с радост и топлота. Плановете Ви се реализират, независимо от зависта на светските лъвове.

Везни
Днес ще се наложи да кажете на своя любим човек за нещо не особено радостно и приятно, което, естествено, не може да го зарадва, а даже напротив – да го доведе до сълзи и нервен срив. Постарайте се да направите това максимално меко и тактично.

Скорпион
Сега или никога! Днес е нужно да съберете всичката си воля и кураж и да кажете на Вашия любим човек онова, което мислите за него. Или направете онова, което (казано под секрет) е трябвало да направите твърде отдавна, но все някак не сте се решавали. Решете се, най-на края! Звездите Ви желаят успех!

Стрелец
Последните няколко месеца са се оказали за Вас много напрегнати. Даже може да се каже, че сте научили много неща за себе си и сте стигнали до удивителни изводи. Този продуктивен период ще продължи и днес, и ще се наложи да направите куп избори. Някои са сериозно изостанали и затова трябва да разпределите между тях своята енергия по съответстващ начин. Оставете вземането на незначителни решения на грижата на другите, и почувствайте, какво значи да отхлабите контрола. Просто е удивително, колко енергия се освобождава отведнъж!

Козирог
На Вашия любим днес ще се струва, че не е достоен да бъде редом с Вас. Вашата цел трябва да е, да го убедите в обратното, ако, разбира се, искате да продължавате отношенията си с него. От степента на Вашата убедителност ще зависи блясъка на неговите очи.

Водолей
Ако умеете да цените самотата, денят ще Ви хареса. При това положение липсата на комуникация за Вас няма да бъде проблем, а направо ще си е удоволствие. В противен случай ще се чувствате доста некомфортно, страдайки от невъзможността да споделите своите чувства и емоции, или да обсъдите събитията от неотдавнашното минало. Близките Ви не гледат да се освободят от Вас, но и не Ви подкрепят така, както би Ви се искало. Няма да чувствате липса от съветващи, но търпеливи слушатели, от които така се нуждаете, няма да се намерят. За да постигнете душевно равновесие, ще Ви помогнат разходките, включително и по магазините.

Риби
Доста успешен ще бъде този ден за Рибите. Звездите съветват представителите на знака, да разчитат само на своите сили, без да очакват помощ от другите. Колкото по-независими бъдете в разсъжденията и постъпките си, толкова по-добре. Финансовото Ви положение ще се подобри. Междувременно ще получите очаквани плащания, а е възможно и връщане на стари дългове. Със задачите в семейството ще се справите леко и непринудено, а роднинте Ви ще Ви подкрепят. Подходящ ден за активна почивка.