Пълен седмичен хороскоп: Какво вещаят звездите за всяка една от зодиите

775

Вижте съветите на звездите, за периода от 22 до 28 януари, те ще ви помогнат да вземете правилното решение. Разберете какво очаква всеки представител на зодиака.

Овен 21 март – 20 април

Ще се сблъсквате с нов тип проблеми, които ще наложат пътувания и промени в неделя. 23-24-и са рискови дни, които затягат хватката на нелоялната конкуренция. От 24-и Марс, а от 26-и и Меркурий навлизат в Козирог и ще действат провокативно на родените в първата декада. Очертават се спорове и разправии за дреболии. Родените в първата декада започват тежка битка на интереси и позиции. Конкуренцията измъква под носа ви инициативата, повишението или други екстри. На 27-и приключвайте с обещаното. Нищо ново да не се започва преди да се изпълнят договореностите и да се приключи със старата програма. Издължете се, разплатете се, но не правете нови поръчки.Преговорите на 28-и ще са неуспешни. Оставете другите да влизат в конфликти, да хабят енергия време и пари в незначителни спорове. Днес печели индивидуалната игра и политика. Посетете капацитет за съвет в нужната ви област и сами давайте консутации, но само на четири очи. Където се съберат повече хора истината ще бъде заглушена и принизена, а работата ще зацикли.

Телец 21 април – 20 май

22-23-и са дни за срещи и пътувания. Постигате всичко с лекота, преодолявате прегради. Родените в третата декада получават подкрепа и презареждане във връзките и важните инициативи. Няма да ви липсват енергия, време и пари за постигане на целите, но ако се разпилявате в много посоки победата ще е половинчата. Всеки на своето място ще получи максималното и може да влезе в нова среда. Кандидатствайте по спонсорски проекти, рекламирайте се. На 24-и е добре за среща с учителите, за избор на екип или група по интереси. Добре е за среща с учителите. Ще влезете в различни роли. На едно място ще бъдете ученикът, а на друго учителят. На 25-и удряте на камък, влизате в разправии и конфликти. Родените в първата декада стабилизират положението след 26-и, когато Меркурий и Марс ще ги стимулират от знака на Козирога. 27-и ви води към целта. 28-и е разпилян. Желателна е среща с капацитет в интересуващата ви област, който може да ви даде нужната идея и професионален съвет. Конкуренти ще ви подложат крак и ще ви провокират. Каквото отложите за утре ще мине успешно и на ниво.

Близнаци 21 май – 21 юни

22-и ви поставя пред преграда, която изисква бързи действия и намеси. Всяко закъснение и протакане ще дава предимство на конкуренцията. Концентрирайте се над най-важната си цел и не се отказвайте от намеренията си. Вечерта преди заспиване си поръчайте сън-прогноза за бъдещето. 23-и носи победи и пътуване, преместване и генерални промени в бизнаса и в живота. Дава се клетва за вярност, някой се жени, а друг подава ръка за съвместни действия в кризата. 24-и изисква проверка и преосмисляне. Ако на 25-и не нападнеш ще те нападнат и атакуат на слабото място. Засилва се тенденцията към скандали и авантюри. И в световен план големите са на път да сблъскат интересите си. Съветът е да не се подавате на провокации и съблазни, да изчакате и да отложите за утре активните и настъпателни действия. 26-и изисква предоговаряне и реформи. 27-и носи приключване, а 28-и идва с объркване и провокации в отношенията и у дома. Бройте до десет преди да кажете и направите нещо, което може да провали личните връзки и работата ви.

Рак 22 юни – 21 юли

На 22-и се концентрирайте над важните проблеми и задачи и до вечерта ги уредете. Свършете най-важното и неотложното. Гонете си интересите и не позволявайте дори и на приятелите да ви се бъркат в работата и в личния избор. 23-24-и носят рискове в отношенията и проблеми при пътувания. Може да получите откази. Потърсете допълнителна информация, която ще ви е от полза в битките, които ще водите в работата и в личните отношения. На 25-26-и водите в играта и карате другите да се съобразяват с вас, с нуждите и изискванията ви. Родените в първата декада ще водят тежки битки, но шансът е да ги спечелят. Поставете ултиматуми. На 27-и идва награда за добре свършената работа. Вслушвайте се във вътрешния си глас, прочистете се от шлаката в тялото и в живота. Проведете консултации със специалист в нужната ви област. На 28-и посетете капацитет за консултация и съвет. Не се опитвайте да влезете в нова среда или да изпъкнете на работното място. Някой ще ви стовари собствените си грешки. Не правете големи разходи. Време за енергийни загуби.

Лъв 22 юли – 22 август

Очертава се успешен уикенд с пътувания и приятни моменти с близки и приятели. Предприетото ще носи късмет. Ще спечелите, ако се концентрирате върху точно определена цел. Ще станете разногледи и ще изпуснете добрите си шансове, ако се колебаете към кого и какво да насочите интереса си. Изискването е да не лъжете другия и себе си, да сте пределно точни и лоялни. Подложете на проверка тези, с които смятате да вървите напред. На 24-и печелят добре подготвените. Търсете капацитетно мнение по интересуващите ви въпроси. Може да спечелите и от преподавателска дейност. 25-и е конфликтен, бъдете особено внимателни. Не рискувайте и на 26-и, когато настъпват коренни обрати в работата и отношенията. На 27-и всяка цел и достижима, а на 28-и късметът ще е за тези, които сами си вършат работата и си гонят интереса. Всяко кривване втрани от предначертаната посока ще ви среща с опасни конкуренти и врагове. Време е за любов, но в тази посока днес съвети не се приемат и дават. Ще създават проблем новите връзки поместоработа. Преди да предприемете каквото и да било довършете започнатите задачи.

Дева 23 август – 22 септември

22-и ви носи предимства и залага нови приоритети. Действайте активно и в неделния ден. Някой ограничава периметъра си на действие и се концентрира само върху работата и близките. Другите да почакат. Направете огледи на терени и се свържете с тези, с които ще търгувате или работите съвместно в бъдеще. Може да се разберете за изгодни покупко-продажби. На 24-и може да изкарате допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. 25-и е зареден с агресия, проличават си несъвместимите характери. Девата често е в подчинително положение и в този ден шефските отговорности ще ви се струпат на главата. Апетитите са огромни, всеки се бори за кокала и не прави компромиси. Гонете си интереса, поставете условията си за работата, която ви възлагат.

26-и е ден на обрати и реформи, включете се активно. На 27-и не сменяйте уточнената посока докато не приключите. На 28-и някой ще ви качи кръвното. Много думи ще се изприказват, малко работа ще се свърши. Изолирайте се от хорския шум, вършете си работата.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 22-и взимате решение, което изцяло променя отношенията. 23-и идва с пътувания и желание за съвместна работа. Старайте се да туширате недоволството и да се разберете мирно с околните по спорните въпроси. От 24-и в живота ви се появява нов конкурент, а и старите се активизират. Навлизащият Марс в нехармоничия ви Козирог ще ви настъпи на болното място и ще активизира стаеното недоволство. Получавате информации, които качват кръвното и адреналина. 25-и е ден на проблеми и претенции, които трудно ще удовлетворите. Ще се окажете без вина виновни. Не се подавайте на провокации и не позволявайте на никой да ви използва като щит и меч за налагане на личната си политика и амбиция. От 26-и тенденцията е за приключване и инвентаризация. Върнете се към стара сделка и я приключете. Този ден може да ви помогне да изчистите проблемите си на едно ниво, за да може да се установите и окопаете на друго. На 27-и чакайте поощрения и награди. Ще намерите нужното ви лекарство за проблем, който ви мъчи отдавна. 28-и е ден на конфликти.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

22-и идва с духовно прозрение. Немалете месото. 23-и е ден за среща на две сърца, но и умовете е добре да участват. Ще се разберете по спорните въпроси. Преговаряйте за цени на стоки и услуги. Рискувайте умерено. Днес кръвта се пречиства, отношенията също. Време е да се разберете по спорните въпроси и да изключите от играта тези, които не отговарят на изискванията и нуждите ви. На 24-и започнете с проверка на разходи и наличности. Ще се справите с всяка болка, ще си осигурите нови възможности и нова база за развитие. Оглеждайте се, проучвайте възможностите за покупко-продажби на имот. На 25-и се очертават проблеми с деца и родители, особено за родените в първата декада. 26-и носи напрежение и промени и за останалите. Доведете до успешен финал нещо, за което сте се трудили и старали дълго време. Идват награди за добре свършената работа. Не позволявайте да ви въздействат с предложения странични хора. Оставете кучетата да си лаят, докато вашият керван си върви. Не взимайте думата и не се изказвайте независимо кой и как ви провокира.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

22-и идва с проблеми и спънки на всяка крачка за родените в третата декада. Време е да се издигнете над нивото на безсмислените спорове, да поставите условията, от които няма да отстъпите, но и да се опитате да разберете другата гледна точка. Решавайте задачите си една по една и по степен на важност. 23-и променя правилата. Пътувайте, срещите ви са творчески и полезни. Ще ви правят остъпки от цени на стоки и услуги и сами може да продадете непродаваемото. Ще си проличат родените да побеждават. Опитайте пак. 24-и е ден за проучване преди старта на новите инициативи. Ако разчитате само на обща култура ще се спънете в проблем изискващ свежа и точна информация. Проведете и давайте консултации На 25-и апетитите са огромни. Оформят се тежки звездни конфигурации, които няма да ви засегнат пряко, но може да се отразят негативно на ваши близки и приятели родени в първите декади на Водолей, Скорпион и Телец. Hа 26-и предстоят генерални промени, на които бързо трябва да реагирате. 27-и изисква и налага приключване, а 28-и ви окопава с нови договори.

Козирог 22 декември – 20 януари

22-и идва с откровение за правилната посока. Действайте активно. Преградите са лесно преодолими, особено за родените в третата декада. Луна и Уран от другите два земни знака ви оказват емоционална подкрепа с нестандартни идеи и положения, които отварят заключени в миналото врати. На 23-и проблемите ще са за родените в първата декада. Може да се провали пътуване или да се смени програмата ви в последния момент. Качвате кръвното и адреналина, предстоят тежки емоционални разговори и лични обяснения. На 24-и някой се опитва да скрива от вас ценна информация. Преди да предприемете какъвто и да било ход, проучете как стаят нещата, какви са законовите изисквания в посоката, в която тръгвате. 25-и идва с опити за елиминация. Някой стяга куфарите с цел да се върне тук, а друг окончателно избира живот в чужбина. 26-и залага нови правила и дава шанс да заемете нова пазарна ниша. Кандидатствайте по различни програми, осигурете си субсидии и подкрепа за нов предмет на дейност. 27-и е ден за приключване. На 28-и колективните инициативи удрят на камък. Играйте на свой терен.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 22-и се сблъсквате със стари препятствия и с нечие неразбиране. Свършете едно, но да е качествено, да направи другите доволни, а вас щастливи. Лесно се отдава енергия, не си разкривайте душата пред всеки. Но на 23-и късметът е с вас, всичко предприето ще има успех. На 24-и получавате информация, която ще помогне да направите силен ход. Срещите ви не са случайни, в живота ви може да се появи отдавна чаканият спонсор или любим. Държите в ръцете си козове и информации, които ще накарат всеки да си седне на мястото и да приеме вашите оферти. 25-и е ден на битки за родените в първата декада. Приберете се рано. Стъпвайте много внимателно. Здравето е нестабилно. До утре е неблагоприятно за гинекологични интервенции. 26-и е губещ, Меркурий напуска Водолея. 27-и носи награда за добре свършената работа. За тези, които приключат в срок с обещаната работа и поръчка ще има очаквани и неочаквани награди. В момента някой ви наблюдава и оценява преди да ви предложи доходна работа. 28-и е рисков. Не се опитвайте да сплотите колектива и да усмирите напрежението в семейството.

Риби 20 февруари – 20 март

Родените около 10 март ще имат тежка и рискова събота. В неделния ден може да си позволите волности, пътувания и приятни моменти с приятели. Внимавайте с храната и питиетата, може да се обостри старата ви алергия. Концентрирайте се върху важна за вас цел и не я изпускайте от поглед независимо кой и с какво ви провокира, изкушава и притеснява. Ако промените целта ще загубите. 25-26-и ще са силните ви и успешни дни. Битките на другите ще ви помагат да заемете овакантено място и да печелите. Предприемате действия, за които се каните от доста време, а все не ви стигат сили или нямате време за тях. Днес старото се руши. Приключват нестабилни и вредни връзки, които вече тотално са се изчерпали и не дават нищо и на двете страни. Един проблем се маха от главата ви. На 27-и свършете работата си по най-бързия начин. Не правете нарушения, този път ще ви санкционират. Не си позволявайте волности и на работното място, ако искате да останете титуляр.На 28-и с всеки може да се скарате и разделите. Стойте мирни и не дразнете лъвовете, ще си изпатите.