Козирог: Хубав ден за да завържете нови и перспективни запознанства

187

Овен
Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.
Телец
За Вас, както и за всички представители на Вашия знак: не сте готови за компромиси , а ситуацията изисква именно това. Ще се наложи да се откажете от привичната си прамота и откритост, за да запазите спокойни отношения с близките хора. Възможни са проблеми в общуването с далечни роднини, които неочаквано може да решат да Ви напаравят посещение. Има шанс да реализирате някаква своя бизнес-идея, или просто да се заемете с доходна търговска дейност. Могат да постъпят интересни предложения за сътрудничество, което ще успеете да обсъдите в приятна и неформална обстановка.

Близнаци
Очаква Ви не лош, но уморителен ден. Ще станат доста различни събития, а и Вие сами си създавате допълнителни проблеми и трудности, с които незабавно започвате да се опитвате вдъхновено да се борите. Не е трудно да се разбирате с околните, както и да намерите сред тях помощници и съюзници. Наистина, изпитващият към Вас сериозни чувства човек може да е недоволен от недостатъчното внимание и грижите, които са му отделени, та затова може да отмени общите планове по Ваша инициатива. Нещата няма да стигнат до кавга, но неприятен привкус ще остане и у двама ви.

Рак
Денят е благоприятен и ще се характеризира с нарастване на жизнения тонус и стабилен емоционален фон. Днес ще постигате отлични резултати във всичко, с което се захванете и ще може да реализирате смели замисли и отлични идеи. В интерес на истината, ще се наложи да действате самостоятелно, но това едва дали ще Ви смути, тъй като съвсем лесно ще се справите и без странична помощ. Силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните и семейни отношения. Нарастналата интуиция ще Ви помогне да постигнете разбирателство с близките си хора, а умението спокойно да обсъждате общите проблеми ще позволи да бъдат избегнати конфликтите.

Лъв
Ако в живота Ви някога е имало ден, когато бихте могли да поемете риска , да изглеждате самохвалко, този ден определено е днес! В този момент имате куп поводи за гордост, и мненията на околните слабо влияят на онова, което мислите за себе си. Не позволявайте на тяхната гордост, завистливост, ограниченост и невежество, да Ви лишат от изпитваната гордост. Днес трябва да се оттеглили от ситуацията, която морално Ви разрушава. Търсете позитивно настроените съюзници, и дайте възможност на засегнатите да се опиват от самосъжаление.

Дева
Не само че обмисляте всичко, а и действията Ви са дълбокомислени. Представяте си, как би могло да се промени всичко в дълбочина, а не да дейставате повърхностно. Бихте искали още по-дълбоко разбиране от средата, която обитавате. Заемете се с това – днешният ден е много подходящ.

Везни
В труден момент ще получите подкрепа от хора, които по-рано само са Ви критикували. Приятен сюрприз ще се окаже и това, че роднините ще Ви предложат помощ при реализацията на Вашите планове, за които до скоро са се изказвали неодобрително. Денят е много подходящ за премахване на всякакви семейни разногласия и уреждане на отношенията с по-възрастните роднини. Романтичното увлечение , започващо през този ден, ще доведе до зараждане на сериозни чувства. Но събитията ще се развиват съвсем не така, както сте очаквали, и затова се гответе за изненади.

Скорпион
Обикновено не се отличавате с любов към повърхностните разговори. Всъщност на практика когато нещата стигат до разговори, използвате една дума на мястото на други три, които останалите изстрелват, без да се замислят. Само че днес имате прекалено много неща, които искате да кажете и макар че Вашият любим човек ще изпадне в шок от почуда, само тихо ще седи и ще слуша. А точно това Ви е нужно, не е ли така?

Стрелец
През този ден между Вас и Вашия любим човек може да застанат парите Именно паричният въпрос е в състояние да развали всички, даже и най- доверителните и романтични отношения… Звездите се надяват, че в никакъв случай няма да допуснете това!

Козирог
Хубав ден за да завъжете нови и перспективни запознанства с очарователни представители на противоположния пол. Погледнете ги, усмихнете се, очаровайте ги и ги омагьосайте…. Въобще – всичко, което умеете, плюс още малко експерименти… Това ще Ви направи неповторими.

Водолей
Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, само вечер в компанията на любимия човек. Днес ще имате възможност да съчетаете всичко това. Има вероятност да получите покана от свои общи приятели, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла приятелска обстановка.

Риби
Не се доверявайте на първото си впечатление за хората и събитията. Всичко, с което ще се сблъскате днес, не е така просто, както изглежда на пръв поглед. Ако все още не сте завършен експерт в търсене на второ дъно и скрит смисъл, просто дръжте своята доверчивост под строг контрол. Избягвайте конфликти с по-възрастни роднини. Ако се скарате днес, помиряването ще бъде много трудно. Има вероятност стар приятел да се държи съвсем не така, както сте очаквали. Поради нестабилност на емоционалния фон, са възможни резки промени на настроението.