Какво вещаят звездите: Пълен седмичен хороскоп за всички зодии

620

Седмичен хороскоп 15-21 януари. Вижте какво вещаят звездите за вас през новата седмица. Това ще ви помогне да вземете правилните решения.

Овен 21 март – 20 април

Постарайте се да привлечете погледите на 15-и. До вечерта се постарайте да излезете от ситуацията, ако не искате в следващите дни друг да „командва парада”. На 16-17-и Луна и Венера са в конфликтни аспекти спрямо вашето Слънце. На 16-ти някой ще ви постави ултиматуми, а и вие ще се опитвате да доминирате в среда, в която до момента сте били редови член. На 17-ти денят минава под флага на задушаващи прегръдки и амбиции. Очаквайте агресивни намеси и компроматни атаки в работата и партньорските ви връзки. 18-и е омиротворяващ. Ако водите балансирана политика и се съобразите с изискванията на бизнеса ще се справите с кризата. На 19-20-и постигате максималното. На 19-ти може да получите обаждания и предложения, които ще донесат придобивки и допълнителни екстри. На 20-ти Силен конкурент ще бъде победен и ще се махне от пътя ви. Слънцето напуска нехармоничния ви Козирог и вече ще ви изпраща стимулираща и приятелска подкрепа от Водолея. 21-и е рисков. Не влизайте в социалните мрежи и нищо важно не споделяйте.

Телец 21 април – 20 май

15-и до обед посетете център за разкрасяване. Полезните вещества прекрасно циркулират в тялото и лесно се абсорбират. 16-и съвпадът на Слънцето с Плутон в знака на хармоничния ви Козирог ви зарежда с огромна енергия и възраждащ потенциал за действие. 17-и. Ден на огромните и ненаситни апетити. Ще се подготвят удари във финансов план. Още утре може да се провокират фалити или стресови финансови политики. От 18-и Уран тръгва в директна посока във вашия знак и до 7 февруари ще се намира в точката си на падение, което ще предизвиква кризисни моменти в живота ни. На 19-и за родените във втората декада ще има притеснителни моменти. Опитайте се да разберете другата гледна точка. От 20-и Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект. Не прекалявайте с алкохола и стимулантите, пазете здравето. На 21-и вечерта може да уловите в мрежата си риба-баламурник. Ден на мрежата, изкушенията ще са на всяка крачка. Не вярвайте на това, което ви предлагат и обещават.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 15-и бъдете внимателни в храната. И в контактите проявявате голяма нетърпимост, ако нещата не стават така както сте ги планирали. 16-и е ден на емоционалните отношения и може да зациклят. Луна, Венера и Плутон са в опозиция. На 17-и апетитите са огромни, никой не е склонен на компромис. Отложете важните делови разговори за утре. 18-и е ден за преговори. Лесно се преодоляват различията. Ще се намери компромисен вариант и неразбирателствата ще се изгладят. На 19-и чакайте обаждане, което ще раздвижи нещата и нещо, което отдавна се протака ще започне да се решава. 20-и носи смяна на караула в живота ви. Стоите пред кривото огледало на променените условия и очаквания. На 21-и бъдете внимателни във връзките, не поемайте нови ангажименти и не се обвързвайте с никого на никаква цена. Очертават се опити за зарибяване и използване. Вървите към губеща сделка и договор. Изкушенията ще са на всяка крачка.

Рак 22 юни – 21 юли

На 15-и колелото на съдбата се завърта и което е било важно до момента губи значението си и отстъпва пред нещо друго, което ще изисква тотално разместване в плановете. Луната навлиза в Рак. На 16-и може да се наложи да направите болезнен избор. Не водете разговори с роднини по имотни и наследствени въпроси. 17-и е един от неблагоприятните ви и рискови дни за месеца. Съветът е да не рискувате, да не влизате в спорове и скандали и да не започвате нови връзки. На 18-и не ставайте рано и не взимайте прибързани решения. Следобед ще намерите балансираното решение, което ще удовлетвори интересите и нуждите на всички засегнати в ситуацията. На 19-и чакайте покани и обаждания, които ще помогнат да намерите нова работа, да получите дължимото за изработеното до момента или нещо допълнително. На 20-и Слънцето навлиза във Водолей и вече няма да ви гледа в опозиция. Сега е момента да се съберете и разберете с хората, с които имате спорове по важни делови или лични въпроси. 21-и е ден на опасно зарибяване, което може да засегне доста хора. Зад всяко предложение прозира желание за използване и манипулация.

Лъв 22 юли – 22 август

На 15-и отделете време за себе си, проведете някои релаксиращи процедури и наблегнете на полезните продукти. Стар проблем ще намери своето решение, ще престане да ви тормози и въздейства. 16-и е особено благоприятен за екипна работа. Съберете семейния съвет, проведете важни срещи с хората, с които имате работа за вършене и проблеми за уреждане. Опитайте да разберете другата гледна точка.

На 17-и внимавайте във връзките и точно днес не отивайте към изневери. Не планирайте за утре рискови пътувания и срещи, които с нещо ви притесняват. На 18-и се очертават тежки ситуации, в които може много да загубите. Родители и деца не се разбират. На 19-и може да излезете на светло и да доминирате в ситуация, в която някой ви е стопирал с тайни и манипулации. От утре Слънцето ще ви гледа в опозиция, конкуренцията ще се задейства.

На 20-и си дайте сметка къде са приятелите и къде враговете, на кого може да разчитате и кой ще бъде основният ви конкурент и опонент. Очертават се раздели.

21-и е ден на мрежата. Няма други отношения освен тези на ловеца и неговата жертва. Не влизайте в обвързващи отношения и не подписвайте нови договори.

Дева 23 август – 22 септември

На 15-и родените в третата декада попадат под тежко въздействие и натиск. Вероятни са здравословни проблеми. 16-и е ден за активно търсене на нови връзки и партньорства в интересуващата ви област. Опитайте да влезете в нова среда или група по интереси. На 17-и може да изживеете приятни моменти, особено в чувствата и в любовта, след които ще последват дълги дни на разочарования. На 18-и влезте в ролята на посредник между двама и ще изкарате допълнителни пари. Не си позволявайте да изказвате крайни и провокиращи мнения.

19-и е ден за нови начинания. Разкрепостете се, излезте от черупката и направете своя ход, от който може да спечелите повече и то в дългосрочен план. Направете своя избор.

На 20-и падат маските в отношенията. Ще разберете скривани тайни, които ще ви накарат да излезете от неравностойни ангажименти и да потърсите ново място за развитие. На 21-и се очертават сблъсъци на интереси и мнения, проблеми в отношенията в работата и у дома и опити за действие от позиция на силата. Като капак може да се активизира и старата ви алергия.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 15-и до обед всичко върви по план и според очакванията ви. Следобед навлизате в рисков и неблагоприятен период, в който професионалните амбиции и семейните отношения ще се сблъскат челно. На 16-и родените около 1 октомври ще имат проблеми в любовта и личните връзки. Луна и Венера са в пречупващ аспект със Слънцето ви. На 17-и един от неблагоприятните ви и рискови дни за месеца. Очертават се професионални проблеми и опити за открита манипулация. Дръжте се на положение. 18-и е ден свързан с човешката душа, с желанието да се разберем и помирим, да намерим път към всяко сърце и решение на наболелите проблеми. На 19-и стоите на кръстопът. Идва предложение, което тотално ще промени начина ви на работа и живот. Някой върви към брачно споразумение, а друг чака повишение. На 20-и Слънцето навлиза в хармоничния ви Водолей. Случващото се в момента ще раздели приятелите от враговете и ще прокара ясни граници в личните и делови връзки. На 21-и ще се правят опити за манипулация. Не сключвайте нови договори и не се обвързвайте. Вероятни са опити за изнудване.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

15-и е ден на колелото, полезните вещества прекрасно циркулират и се усвояват от организма ви. Денят е магичен, до вечерта намирате изход поне в едно направление на живота. На 16-и Слънцето е в точен съвпад с Плутон. Един от най-успешните ви и творчески дни за месеца. В момента сбъдвате една мечта и привличате симпатизанти. На 17-и няма да простите чуждите грешки и ще елиминирате всеки конкурент изпречил се на пътя ви. До края на деня ще премерите сили с равностойни противници. На 18-и природата се стреми към равновесие. Нужни са компромиси в професионалните дела, ако не искате да бъдете извадени от играта. На 19-и се постарайте да приключите в срок с поставените задачи. В момента някой ви подлага на тест по пригодност. Не нарушавайте сроковете и дадените в миналото обещания. На 20-и слънцето навлиза в нехармоничния ви Водолей, където го очакват Меркурий и Сатурн. Не коментирайте и не споделяйте нищо излишно. 21-и няма да се дадете лесно, ще се борите със зъби и нокти, ще прекрачвате предписания и норми в стремежа да постигнете каквото сте намислили или смятате за свое право и цел.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

15-и е ден на колелото. Което е вървяло ще зацикли, но нещо създаващо проблеми ще отпадне. Намирате пролука и до вечерта се измъквате от наложените забрани и ограничения. Бъдете внимателни. 16-и е ден на призив. Препоръчва се работа в екип и създаване на нови връзки. Приемете нови членове в групата, в която се изявявате или ръководите. 17-и е ден на ненаситните апетити, на желанието да прецакаш и ощетиш другия, да вземеш за себе си и неговия дял. Уговорките трудно се спазват. На 18-и навлизате в силен и утвърждаващ период. Днес е важно да се върви към помирение, да се разбере и приеме другата гледна точка и положението да се успокои. На 19-и е време да се обединят ресурси и интереси в името на семейното бъдеще.Позволете си повече волности, но във всеки момент контролирайте положението. На 20-и давате важни сигнали и дано ответната страна ги види, чуе и се съобрази. До края на деня ще се наложи да направите избор, за който не сте подготвени, но съдбата ви дава козове накъде да тръгнете. На 21-и се обострят алергии, изпитвате някаква нетърпимост към околните, а това ще се отрази негативно на работата ви.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 15-и нищо не е като вчера, а и вие изглеждате различно. Ще ви поставят ултиматуми. Както и да постъпите ще сте недоволни, а и никого няма да може да удовлетворите. На 16-и научавате болезнени истини, разбирате за изневери и изневерявате, а това ще носи непредвидени разходи и проблеми. Ще ви изнудват и поставят ултиматуми. На 17-и се очертават конфликти и скандали, след които трудно ще се гледате с някого, а с друг може и да се разделите. Разправиите може да провалят не една връзка. На 18-и намерете начин да излезете от зациклените и проблемни отношения и да се споразумеете по спорните въпроси. Денят ще бъде рисков и тревожен за доста хора, но вие оставате встрани на сухо и на завет. На 19-и чакайте обаждане и предложение за желаната от вас позиция. Може да подпишете договор по заместване, а в бъдеще да станете титуляр. На 20-и добрата информираност ще помогне да се избегнат излишните спорове. Никъде не отивайте неподготвени за всякакви варианти. На 21-и сте в ролята на рибаря, който може да улови своята златна рибка. Днес всеки е тръгнал с голямата кошница, претендира и се стреми да елиминира конкуренцията.

Водолей 21 януари – 19-и февруари

На 15-и прегърнете промяната, за да живеете при по-добри условия. Животът ви тръгва в нова посока, с нови хора и на ново място. На 16-и е момента да се сформират нови групи по интереси и да се влиза в подходящата творческа и работна среда. Търсете или сформирайте своя екип. На 17-и днес никой не отстъпва, гони си целите и не е съгласен на компромиси. Отложете преговорите за утре, днес с никого няма да се разберете. На 18-и родените в първата декада ще трябва да отстъпят от позиции и амбиции, за да може след два дни да настъпят и поставят ултиматуми. Опитайте да разберете другата гледна точка. На 19-и стъпвайте на пръсти, съобразете се с всяко съобщение и предупреждение. Ако не се налага отложете пътувания. Една лъжа ще донесе повече болки и проблеми, отколкото горчивата истина. На 20-и е ден на преобразяването. Някой ще се впрегне в нова семейна колесница, друг ще остане сам да влачи поетите съвместно задължения. Днес виждате света с нови очи, нужни са бързи корекции. 21-и е ден на мрежата, където сме само хищници и потенциални жертви. Нищо да не се приема на гола вяра.

Риби 20 февруари – 20 март

На 15-и е ден на прибързани и рискови решения, на проблеми във връзките и на изневери, които ще се отразят пагубно на чувствата ви. Променете диетата си. На 16-и лесно ще постигнете синхрон в отношенията у дома. Ще решите какво да купите или продадете. Може да се уреди имотен спор. На 17-и успешно се конкурирате със силни противници, особено ако те са заети да водят битки помежду си. Постарайте се повече, имате шанс да измъкнете екстри и печалби под носа на тези, които в момента си разменят тежки удари под кръста. На 18-и природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Време е за компромис, действайте балансирано. На 19-и печелят тези, които са в час с настъпващите промени в делови и личен план. Може да се подновят стопирани връзки и договори. На 20-и навлизате в сатурнова дупка. Време е да се коригират връзките, които не вървят по правилата. Ден на кривите огледала и кривите сметки. На 21-и очаквайте агресивни намеси и предателства. Заложени са капани за наивници на всякакви възрасти. Не вярвайте на нищо и на никого, всичко да се проверява.