Какво вещаят звездите: Пълен седмичен хороскоп

554

Овен

Плувате в свои води

Бъдете въздържани, ако искате в най-скоро време да получите това, което ви се пада – победа от деловата дейност. Плувате в свои води, обградени сте от разбиране и успехи. В сряда и четвъртък ще проведете разговор с шефа за бъдещите си задачи. Дейността върви много добре напред и ще получите допълнителни възнаграждения. Много емоционални и фини, вие започвате да изграждате нещо ново и много красиво. То се отнася повече до вашия личен живот. Очаквайте предложения за брак или годеж, както и нови придобивки. Тези от вас, които са свободни, ще се радват на нови контакти.

Телец

Трябва да сте предпазливи

Изискани, елегантни и можещи, през тези дни ще имате среща с високопоставена личност, която ще ви подкрепи за повече размах в действията ви. Бъдете постоянни в любовта си. Много от вас ще получат, а други ще предложат брак. Не бива да се страхувате от интриги, които ще чуете по свой адрес. Изплетени са добре от личност, която вие познавате и отдавна обикаля около вас, но всичко това трябва да спре. Ще стане, когато го отстраните от кръга на познатите си. Разумни, работливи и точни и в работата, и в семейството, ще имате шанса да привършите в срок работата си.

Близнаци

Не разчитайте на лесни пари

Хората, които ще ви помогнат за лесната печалба, ще ви натоварят пред закона и със своите отговорности. Ще пристигнат хора или известия от чужбина, които ще накарат много от родените в знака да променят плановете си за работа. Проблем, свързан с път в страната, ще трябва да се разреши бързо. В деловата си дейност ще трябва да работите, за да получите това, което желаете. Ще изгладите обтегнати отношения. Ще имате затруднения, с които ще се справите, но ако сте търпеливи. При повечето от вас въпрос, свързан с имот, ще стане причина за разногласие с близките.

Рак

Ще се радвате на уважение

На мнозина от вас ще се налага да пътуват из страна. Това ще ви освежи и ще си отдъхнете от ежедневното натоварване. Юлските Раци имат възможности и шансове да сключат доста добри търговски сделки. Не отлагайте нищо от днес за утре. Изпипвайте всичко и ще се радвате на успехи. При много от вас ще има гостувания на близки приятели и подаръци. Ще се окажете център на внимание при едно приятелско събиране и ще останете доволни. Още в началото на периода трябва да планирате задачите си много точно. Не се поддавайте на манипулации на близки хора. Пазете се от измами.

Лъв

Работа и нови контакти

При Лъвовете, които работят, независимо къде и за кого, има големи шансове за увеличаване на материалното благополучие. Това е период, през който много добре ще разграничите доброто от злото. Въоръжете се с търпение и ще видите, че още в сряда ви очаква нещо голямо и хубаво. Ще имате възможности за запознанства, които от обикновено приятелство могат да се превърнат в сериозни интимни връзки. Не обичате да ви лъжат, но още в началото на периода родените през Лъв има вероятност да се срещнат с една голяма лъжа, която ще ги разконцентрира. Не се поддавайте на паника.

Дева

Намирате подходяща работа

Безработните ще се радват на две интересни предложения за работа. В понеделник, сряда и петък очаквайте посещение от хора, които не сте виждали дълго време и които ще ви помогнат да решите личен въпрос. Поредица от интересни делови покани от ваши партньори ви показва намеренията им да работят с вас и да разширяват дейността си заедно с вашата фирма. Това ще ви зарадва. Вие сте самостоятелни, но не бива вашата самостоятелност да се превръща в самонадеяност. Не бъдете прекалено доверчиви, особено при даването на пари. Ще получите изненадваща покана за път извън страната.

Везни

Енергични и много емоционални

Вие печелите любовта на хората и ще можете бавно, но сигурно да вървите към успеха си. Любовта е до вас. Протегнете ръка и ще я докоснете. Напрегнати дни за някои, а за други много добри изяви, които ще им помогнат да постигнат с лекота желаното. Бъдете сигурни в победите си. Родените през октомври Везни ще се наложи да пътуват зад граница или да променят деловата си дейност. Хората, които се занимават с търговия, трябва да внимават с новите сделки. Гледайте какво подписвате. Във вторник и четвъртък служебните ви телефони ще прегреят. Предлагат ви се нови оферти.

Скорпион

Не бъдете толкова импулсивни

Бъдете по-малко импулсивни и агресивни. Не мислете, че само вие сте прави. Неочаквани подаръци ще ви трогнат. Среща с приятели ще ви върне доброто настроение. Последните дни на периода ще скъсат нервите ви. Ще се чувствате дезорганизирани. Ще създадете безпочвени ядове на близки и колеги. Родените през октомври трябва да са много внимателни с интригант. Ще се провали с интригите си, но и вие ще берете ядове. За повечето от представителите на знака седмицата ще е спокойна. Ще имат шансове за пътища в чужбина. Вероятно ще промените офиса си с по-добър.

Стрелец

Осъществявате мечта

Пътувания в страната ще ви донесат непредвиден успех. Неочаквани пари ще ви позволят да осъществите мечта и това ще ви направи много щастливи. Въпрос, свързан с имот или имущество, започва да се разрешава. Родените през декември ще се мъчат да пробиват в нова сфера. Ще успеят. Още първият ден на периода ще ви покаже, че животът може да бъде красива приказка, стига вие самите да не си попречите да изживеете тези чудесни дни. Ще имате възможности за професионални изяви, ще получавате пари, ще подготвите промени към добро. Всичко това ще можете да го направите самостоятелно.

Козирог

Интересни срещи

Срещате се с хора, които ще ви предложат допълнителна работа. Повечето от вас държат шансовете в ръцете си. Предстоят ви интересни разговори за бъдещето с вашия партньор. Възможно е уреждане на път в чужбина. Винаги се мъчите да вървите тихо, да печелите спокойно, но това сега трудно може да стане, въпреки че печалби няма да липсват. Прекалено етични, прекалено можещи, повечето от вас ще покажат невероятни професионални качества, с което ще могат да намерят достойно място. Във вторник очаквайте интересни разговори и подписване на документ. Уважавайте близките си и им помагайте.

Водолей

Чувствате се неразбрани

Очаквайте през този период приятни моменти с човека, когото обичате. Пазете се от ревността си, защото тя много често става причина за сивота в ежедневието и безразличие в любовта. Чувствате се неразбрани, защото когато казвате това, което трябва, не намирате нормалната и очаквана реакция. Една-единствена грешка само може да стане причина да загубите много от това, което вече сте спечелили. Хората, които се занимават с търговия и строителство, ще имат големи постижения. Въоръжете се с много търпение, ако искате да запазите постигнатото.

Риби

В очакване на делови промени

Представителите на знака да са внимателни със здравето си. Да не влизат в сериозни конфликти в семейството, защото може да се стигне до раздяла. Очаквайте известие или пътища в чужбина, свързани с вашата работа. Налага се вече да изясните отношенията си с колега или колежка, с които често не се разбирате. Не сте длъжни да търпите егоцентричното поведение. Още в понеделник поставете въпроса, но без да предизвиквате скандали. Бъдете взискателни към изпълнението на нещо голямо в работата ви. Ще имате неочаквани професионални атаки, на които ще отговорите отлично.