Зов за любов: Мъж търси сродната си душа, чрез реклама по билбордове (СНИМКА)

76

Оказва се, че ергенът въобще не се шегува. Той не е против уредените бракове, но желанието му е първо да опита сам да намери любовта

Eрген предприе необичайна стъпка, за да намери истинската любов – сложи своя снимка на огромни билбордове с надеждата да намери мечтаната съпруга, пише „Дейли Мейл“.

29-годишният предприемач Мохамад Малик е създал уебсайта, който носи името „Да намерим жена на Малик“ и е поставил своя снимка на няколко рекламни табла в английския град Бирмингам. На билборда може да се види Малик, който е полегнал и шеговит надпис: „Спасете ме от уреден брак“.

За всички дами, които може да си помислят, че това е шега, могат да бъдат спокойни, че Малик е напълно сериозен и си търси съпруга, с която „да отгледат любов един към друг и към Аллах“, пишат vesti.bg.

„Просто все още не съм намерил правилното момиче. Трудно е в живота. Трябваше да наема билборд, за да ме видят“, споделя кандидат женихът. В своят уебсайт той разкрива и подробности за това каква точно жена си търси: „Идеалната половинка ще е мюсюлманка в 20-те ѝ години, която се стреми да е добра в религията си. Отворен съм към момичета от всякакъв етнос, но имам шумно пенджабско семейство, така че имайте това предвид. За мен личността и вярата са преди всичко останало в една жена!“, каза Малик и добавя: „Аз съм единствено дете и се грижа за мама и татко. Ако това не ви устройва, не мисля, че ще се получи между нас“.

Той признава, че е прибегнал до необичайния подход за намиране на любовта, след като традиционните методи не дали резултат.

„Аз съм креативен, а и традиционните методи като „рища лелите“ не ми помогнаха, така че си казах защо да не наема билбордове“, обяснява той. Думата „Rishta“ означава да предлагаш брак на хинди, което означава, че „рища леля“ е по същество брачен посредник, който играе ролята на сватовник между мъже и жени в нейната общност.

Мохамад подчертава, че търсенето му е истинско и че не е против уредените бракове.

„Мисля че уредените бракове имат място и са традиция в много ислямски култури. Всъщност има много изследвания, които показват, че този вид бракове имат редица предимства. Просто искам първо да се опитам да намеря някого сам“, казва Малик и добавя, че вече има много отговори на неговия зов за любов.

По публикацията работи: Мариела Анастасова