Риби: Днес бъдете предпазливи

554

Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре – отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че това означава по-предпазово, вежливо поздравление или тайно ръкостискане. Но не и за Вас! Вие незабавно ще поискате да разберете, в колко утре вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по сякаш по магически начин.
Телец
Някъде към обяд ще забележите, как нещо започва да се променя във Вашите отношения. Ако това е свързано с романтика, Вие ще получите много важно доказателство за това, че Вашият партньор се вслушва в желанията Ви. Ако това се отнася за приятелство, ще си дадете сметка, че приятелите придават много голямо значение на потребностите Ви, и ценят Вашето време. Всичко в живота Ви ще бъде в равновесие, така че се пригответе да получите удоволствие от този хармоничен и приятен период.

Близнаци
Днес имате всички шансове да направите впечатление в обществото. Затова си заслужава да се заемете с привеждането си в достоен за събитието вид. Е, разбира се, ако се каните да идете някъде… Днес ще Ви съпровождат резки смени на настроението, което не може да не се отрази на отношенията Ви с роднините. Като цяло ситуацията сега съвсем не е оптимална във финансов план. Сънищата, които сте сънували през тази нощ, най-вероятно приспиват Вашата интуиция. Разчитайте на подкрепата на познати, ако такава Ви потрябва. Тази вечер обещава да бъде завладяваща.

Рак
От Ваша гледна точка, любимият Ви човек днес няма да разбира елементарни неща, а това може да Ви нажежи до такава степен, че да стигнете светене с бяла светлина. Само не бързайте веднага да се палите: ако нещо сте обяснили на своята половинка неточно или неправилно, той съвсем не трябва да разбира това.

Лъв
Дне трябва да сте много внимателни и предвидливи, за да отгатнете всички желания, капризи и настроения на Вашия любим човек, а и да постъпите в пълно съответствие с тях. Ако не успеете да го направите, проблемът може да се окаже много по-голям и значим, отколкото сте допускали…

Дева
Денят ще е дискомфортен и напрегнат. Ще Ви бъде трудно да се разберете с околните и неочаквано ще си дадете сметка, че близките не споделят Вашите възгледи и съвсем нямат намерение, да търсят компромисно решение. Не се отчайвайте! Да се договорите и да постигнете до едно мнение, е въпрос на малко изчакване. Сега е нужно да запазите мира и да избягвате конфликтите. Може да започнете да се съмнявате в себе си, а в последствие и да се откажете от много позитивни идеи, които изглеждат трудни за реализация. Към всяко решение през този ден се отнасяйте спокойно и не го считайте за окончателно: скоро ще промените мнението си.

Везни
Днес е благоприятен ден за семейни тържества. Всъщност, дори с Вашата половинка още да не сте женени, може да я въведете в своя семеен кръг, което само ще внесе нотка на очарование. Само не трябва да се целувате пред всички, а е по-добре за целта да се уедините.

Скорпион
Предчувствате събитията и обикновено се оказвате прави. Защо се колебаете, като можете да направите умен изпреварващ ход? Макар че не е за препоръчване, да рискувате прекалено, не е изключено да се вслушате в своята великолепно настроена интуиция. Обезателно разучете цялата отнасяща се до работата информация, и поработете с детайлите. Ако не действате по силата на порива, може да обърнете ситуацията в своя полза.

Стрелец
Вие сте увлечени в нещо и то до толкова, че все по- рядко се сещате за своята половинка. Ако по- рано тя е била на първо място в списъка на Вашите приоритети, сега е само в първата десятка. Обидно и е, и може да бъде разбрана! Напомнете и, че я обичате!

Козирог
На Вашия любим човек днес ще бъде трудно да Ви обясни, какво точно сяита Важно за Вас. Може би защото този въпрос няма да Ви се струва важен? Постарайте се все пак да си изясните, защо Вашата половинка така се вълнува от този аспект на Вашия живот, и се вслушайте в нейните съвети…

Водолей
Ако бракът Ви пука по шевовете, а любимия хамстер сутринта Ви ухапе по пръста, знайте, че в датското кралство не всичко е наред и е крайно време, да промените нещо в живота си. Звездите Ви съветват, да си направите нова прическа и да си смените работата. Дайте възможност на новите мисли и впечатления да изпълнят живота Ви с ново съдържание и смисъл!

Риби
Предпазливост, предвидливост и дипломатичност ще са Ви нужни за уговорените днес срещи. Дори и да са романтични, едва дали ще преминат така леко, както би Ви се искало; ще се наложи да лавирате, да се уговаряте, да намеквате и да действате завоалирано. През този ден съвсем не си заслужава да се водят делови преговори. Вероятността да разберете събеседника си неправилно е твърде голяма. На саме със себе си се чувствате много спокойно и леко. Добра книга или увлекателен филм биха били за Вас много приятна компания. Повече внимание ще изискват децата, а и техните проблеми не са така сериозни, както изглежда на пръв поглед.