Риби: Днес Ви предстои много успешен ден

431

Овен
Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.
Телец
Ако наскоро сте се разделили със своя партньор, звездите Ви съветват поне за сега да не му търсите никакъв заместник. Наслаждавайте се на падналата Ви се свобода, но само не се увличайте, защото тя може да Ви смачка със своята тежест. Бъдете благоразумни и търпеливи. Скоро ще си намерите по- увлекателно занимание и подходяш партньор.

Близнаци
Не лош ден за онези, които са в състояние да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано създадени планове се крие ключа на успеха в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкова по-добре. Възможни са трудности в общуването, даже с хора, които отдавна и добре познавате. Точно за това става безсмислено обсъждането на някакви сериозни въпроси: тоя ще доведе само до разногласия и обиди. Вечерта са възможни неочаквани визити, които ще Ви развълнуват.

Рак
През този ден трябва да се усмихвате колкоито се може повече и по-широко и то не само на своя любим човек, а на всички останали. Колкото по- искрено е изражението на Вашето лице и радостта от ставащото, толкова повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прекрасно.

Лъв
Ако съществува човек, който обикновено е достатъчно уверен в това , какво иска, и кога и как трябва да го направи, това сте Вие. Само че в настоящия момент просто се разкъсвате между това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не съвсем добре, което означава, да останете на крак до тогава, до когато изобщо е възможно, и да забравите за всичко, освен за сегашната вечер. Окончателното решение, разбира се, остава на Вашата съвест, но при наличието на нужния двуног компаньон, интересен филм и примамлива огромна купа с пуканки, нама да изпитате особени колебания.

Дева
Тъй като се съмнявате в правилността на вече взети решения, ще прекарате голяма част от деня в размисли за това, какви възможности са били изпуснати и какви факти са останали неуточнени. Това занимание ще се окаже крайно непродуктивно и напразно ще губите времето си, което бихте могли да използвате за много полезни неща.. На практика този ден е много по-подходящ за активна дейност, и още от сутринта се настройте за ефективна работа. Съюзници ще имате в късния следобед, а и точно тогава най-много ще се нуждаете от тях.

Везни
Не си заслужава днес да вкарвате отрицателни емоции в семейните и романтичните отношения, и затова всячески се старайте да ги избягвате. Може да възникнат нови идеи за повишаване на деловата активност, свързани със съвместни финансови предприятия, както и свързани с изкуството.

Скорпион
Ако нямате повече сили за да търпите недостатъцоте на своя любим човек( а днес те ще бъдат като на длан ), не си заслужава да взимате прибързано решение и да си тръгнете, събаряйки всички мостове зад себе си, без да помислите достатъчно. По-добре само за секунда си представете живота си без този човек. И ръководейки се от своето усещане, вземете решение как да се държите по- нататък.

Стрелец
Хората, които Ви познават и обичат, никак няма да се учудят, че понякога изпускате по някоя непремерена дума. Така че ако през следващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от обикновено, на никой от близките Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, ако се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава прямота и откровеност? Тогава, след като направите такова изказване, в качеството на извинение, предложете на своя събеседник, да го придужите, докато се качи в таксито…

Козирог
Вашето финансово положение може да се окаже малко нестабилно. А е възможно просто да преживявате, за да не се случи това, , защото Вашето внимание прекалено често се е отвличало към по-интересни работи. Не е важно как и защо е станало , но трябва да се върнете към цифрите, макар и за кратко. Ако дадете воля на емоциите си, това няма да доведе до нищо. По-добре употребете времето за проверка на своите сметки.

Водолей
Днес няма да се наложи Вашият любим човек дълго да Ви обяснява, какво иска да Ви каже, защото Вие ще го разбирате от половин дума, половин поглед или половин жест. Само че не трябва да бъдете прекалено самоуверени: може и много да сгрешите, а това ще доведе до доста досадни последствия.

Риби
Предстои Ви успешен ден. Вашият любим човек ще бъде постоянно до Вас, когато се занимавате със своите работи, но това съвсем няма да Ви пречи. Напротив, това ще Ви позволи да се занимавате със своите работи и да се чувствате по-уютно и защитено. Както никога.